planer för imorgon

Publicerat: 2010-08-31 | 23:14:46 i

oj oj oj vad mycket jag har att göra imorgonbitti.
lär få göra en checklista eller något så att jag inte glömmer någonting. haha ska i alla fall se till att sätta klockan nu innan jag somnar så att jag kommer upp hyffsat tidigt, kan ta en dusch och ge mig iväg för att rösta. måste nämligen göra det här i märsta innan jag flyttar. vilken tur då att det finns något som heter förtidsrösta. :)
sen ska jag träffa tugba för en fika på wayne's och sen ge mig iväg för att träffa milla och ellie på fika eller ngt. myspysigt inte sant? måste träffa dem innan jag åker annars tror jag att jag dör!

sen senare ger jag mig iväg till slussen. david the maaaan som han säkert hade sagt kommer att hämta upp mig där innan någonstans.. vart vi ska is a secret, you gys.. tell u later. kan ju säga det att ni lär se mig på tv haha :)

annars är det gonatt för min del. sov så gott! :)


ehum.. ja nu "faller" jag i sömn.. eller ngt (fråga mig inte vad som hände på den här bilden ;) ) goonattt!


a last day somewhere can be the first day somewhere else..

Publicerat: 2010-08-31 | 23:07:01 i
sista dagen på jobbet idag då.. var en riktigt bra dag ändå trots det jobbiga med att sluta. jobbade med janira och dahna, mina krambjörnar! :D riktigt underbara tjejer det där. fan vad jag kommer sakna våra knäppigheter!


min älskade janira.. alla våra sjukt roliga dagar på jobbet och fritid. alla våra små samtal och våra små påhitt när folk är sjuka tex. då vi bakade en kaka till en annan tjej som heter linda och sen åkte hem till henne, ställde kakan utanför hennes dörr, plingade på och sprang sedan och gömde oss.. kommer sakna våra små påhitt som springa in på hobbybutiker för att köpa grejer så att vi kan designa t-shirts eller göra coola tavlor i present när folk har fyllt år eller så haha! helt sjukt! det är som vi säger.. "du är min bättre hälft". när ngn undrar vart janira är, vad janira har för nummer på instämplingsmaskinen och så vidare frågar alla mig och tvärtom!



och Dahnas galna miner som hon gör, hon är så himla goofy! saknar våra små samtal under rasterna på jobbet då hon alltid ber en att följa med ut och röka. kommer sakna hennes tuffa och galna personlighet helt enkelt, får en alltid att skratta speciellt när man helst inte borde skratta! haha kanske är det framför en gäst i kassan eller så skrattar jag åt henne när hon får uppgiften att städa toaletterna. alltid lika roligt att se en dahna som nästan håller på att dö när det är stopp i toaletterna! eller idag när hon bad mig att fortsätta ta beställningen från en engelsman HAHA! dahna hatar nämligen att prata engelska så jag fattade inte riktigt vad jag skulle säga eller fortsätta med för hon hade redan börjat att ta beställningen. så jag sa: "can you please come to the next window." både jag och dahna skrattade när vi fick svaret "NO!" men så sa jag bara: "WELCOME!" haha vafan! vad skulle man säga liksom sa jag och dahna bara skrattade! :)

really gonna miss u guys och alla er andra! kramisar

lite små ångest..

Publicerat: 2010-08-31 | 13:42:05 i
imorn ska jag förtidsrösta då jag som sagt flyttar i veckan och fortfarande är skriven här i stockholm. men på vilka ska jag rösta på? HJÄLP!

jag fungerar som så att nu när jag är arton år, är myndig och får rösta så ska jag banne mig göra det! jag personligen ser det som en självklarhet. en möjlighet till påverkan. om jag nu bestämmer mig för att inte rösta (som jag absolut kommer att göra) så kan jag inte sitta där på arslet och klaga på alla nya pissiga förändringar osv. då har jag ju inte (obeservera enligt mig själv) bidragit till ngt. jag hade chansen att göra min röst hörd genom att rösta på det parti som jag tyckte skulle styra sverige, men aj! jag tog den aldrig? då får jag vara tyst tycker jag. det var min åsikt om rösträtt. haha

nu ska jag fortsätta med testet på aftonbladets sida. måste veta åt vilket håll jag ligger som mest mot. gör det du också vettja! :)

31 augusti 2010

Publicerat: 2010-08-31 | 13:36:33 i

vaknade av att telefonen ringde och att min hals blivit värre. hostar som bara den. nu när jag varit vaken ett tag så känner jag mig mycket bättre. helt sjukt, vad är jag för sjuk? haha

det är sista dagen idag på jobbet. sa upp mig förra veckan och nu är det dags. usch.. det här kommer att bli svårt. jag älskar ju alla på jobbet! men sånt är livet ibland. man lär känna folk och sedan får man träffa nytt folk. man kan absolut behöva lite nytt. det är bara tre dagar kvar, sen flyttar jag ner till kalmar. oj oj oj jag är faktiskt inte nervös längre. jag var nervös i juli kommer jag ihåg, och därinnan likaså. det är absolut ett stort steg här i livet att flytta ut. man får testa sina nya vingar och man kommer ifrån tryggheten som man har boende hos sina föräldrar. nu börjar allvaret. :)

det kommer att gå så himla bra, det vet jag! en sak som förmodligen kommer att gå mindre bra är väl att få in all packning i bilen på fredag när farmor och farfar kommer och hämtar mig. det är alla mina kläder, skor och jackor och ja.. you name it! men det ska nog gå med lite våld. känns riktigt svårt att lämna vännerna. det är det riktigt svåra. och mina systrar och mamma (som förövrigt fortfarande inte svarar när jag ringer. lite tråkigt med tanke på att jag faktiskt flyttar.) men herregud.. det är ju fortfarande inte USA vi snackar om hehe.


kram


Bad update.. I know!

Publicerat: 2010-08-31 | 00:03:29 i
Rrrrriktigt dålig uppdatering, jag vet! Ledsen för det, för jag älskar att blogga! Hmm.. Ska bli bättre imorn! Har haft fullt upp med att jobba hela helgen. Började i torsdags då jag jobbade. Sen vart de fredag 11-20.30 och sen lördag 11-20. Tröööttt tjej var jag då! Haha men sen tappade jag på ngt konstigt sätt min sony Ericsson mobil.. Måste tappat den på bussen eller nåt?! Ja sen vart det träff med mina knasiga storasystrar som jag älskar till döden, och mina ursöta systerdöttrar som man helt enkelt har lust att äta upp! Och såklart magnus och Joakim (mina systrars män) å ngra till! Myspysigt blev det! Nej nu ska jag sova skriver mer imorn.. Got alot to tell u guys.. :) gonatt.

Jobb idag igen

Publicerat: 2010-08-28 | 09:24:40 i
Ja, de samir ringde in mig igår och undrade om jag kunde börja redan 11 så nu blir det 11-20 istället. Jäääätte ont i halsen och känner att jag blivit förkyld men det kan inte hjälpas. Måste till jobbet. Med det sagt har jag inte mer att säga än att jag fick ett jätte roligt röstsamtal igår! Berättar mer sen :) Kram

trööött

Publicerat: 2010-08-26 | 23:19:58 i
vart en riktigt härlig dag idag. kom hem efter jobbet och latade lite grann i soffan och pratade med kicki :) update från kalmar ni vet :) sen så gjorde jag mig iordning, duschade och så och sen tog jag mig till väsby där jag träffade becca! var hur kul som helst att umgås med henne igen. det senaste var i april då vi var i paris tillsammans, så det var riktigt roligt att se henne. vi satte oss först på wayne's coffee och drack en varsin stor kopp med varm choklad och grädde. sen gick vi vidare till tiger och becca beställde in mat. och vi fortsatte babbla på som vi gjort innan. ca tre timmar senare var vi mätta och trötta och jag åkte hemåt.

nu blir det relaxation och sen sleepytime! haha ska nämligen upp vid 8 imorn och äta en gooood frukost och sedan jobba 11-20 :) planerna inför helgen har ändrats lite grann och ser nu ut att bestå av familjemys då pappa kommer hem och lillebror kommer hit också. sista helgen innan jag flyttar ner till kalmar!! snacka om att jag är taggad!

sov gott nu, de ska jag göra hihi

26 augusti 2010

Publicerat: 2010-08-26 | 10:14:06 i
Jag hade jätte svårt att komma upp ur sängen idag. Jag visste att jag var tvungen att gå upp men det gick bara inte för ett tag. Nu sitter jag i alla fall på bussen, och snart framme på jobbet. Hann inte äta frukost så ska ta och göra det innan jag börjar. :) Annars ska jag träffa becca efter jobbet och ta en fika :) ha en bra dag, och bjud på ett leende!

Funderar..

Publicerat: 2010-08-26 | 10:11:01 i
Hoppade nu på bussen mot jobbet och som vanligt blippade jag mitt kort men så möttes jag av ett stort leende. Busschauffören log jätte mycket och sa glatt: "hej!" Jag blir så himla glad när man möts så, och inte av en surig chaufför som inte ens kollar på en. En till grej är att jag tänkt på att de oftast verkar vara kvinnor som är sådär glada. Nu kan jag inte prata för alla, men enligt mina erfarenheter i alla fall. Fler männiksor borde förstå att i och med ett arbete med människor går bra service hand i hand. Ett leende kan man väl bjuda på? Det gör bara så att fler männiksor kanske åker buss och så blir passagerarna på så mycket bättre humör dem med. Eller vad tror du?

the mupp

Publicerat: 2010-08-25 | 23:31:54 i


nu ska jag nog ta och sova. okej då.. läsa lite bloggar och sen sova. ja så får det bli! :) för imorn ska jag upp hyffsat tidigt och jobba. puss

nickislick, smiskis och slöfisen..

Publicerat: 2010-08-25 | 23:29:29 i

ja alltså fråga mig inte vad de tänkte på när de valde namnen. det är väl det man får räkna med när man smiter iväg på toa mitt upp i allt. haha! :D riktiga busfrön de där!


simon, erik och jag.


glaaad! kanske fick en strike där? ^^


där körde nicole iväg den :)


ursäkta bildkvalitén.. jag glömde den riktiga kameran så det fick bli min kamera på mobilen.


scoreboard ;)


mela va pro :)


erik, simon, ellie och jag :) fan hur kunde man missa kameran där. alla var så taggade på bild medan jag var så inne i spelet..


haha favvobilden ju! om jag ska vara ärlig ser jag ut som ett tard haha!




en glad nickislick :)




haha bästa!


25 augusti 2010

Publicerat: 2010-08-25 | 22:56:08 i
har trots allt varit en underbar dag. jag väcktes runt tio tiden imorse av att mobilen ringde. jag hann inte svara, så satt och kollade på mobilen i en bra stund, kanske fem minuter, nojande om jag borde ringa upp eller låta henne ringa upp igen. (det var ett missat samtal från kalmar mc donalds, dit jag sökt jobb.) snacka om att jag var nervös!

efter de där fem minuterna bestämde jag mig för att ta mig själv i kragen och lyfta mobilen trycka på ring upp.. fatta om jag blev glad när hon sa att hon hade pratat med min nuvarande chef och sagt att han gett jätte fina refernser och att jag fick jobbet! tackade glatt och sedan lade vi på. det första jag gjorde var att hoppa i sängen skrikandes. och jag menar verkligen skrikandes. fyfan vad skönt det känns! :)

sedan in i duschen gjorde mig iordning för att åka till helenelund och möta upp gänget från klassen för att köpa taco ingredienser som vi sedan gick hem för att laga hos ellie. super mysigt! det var jag, ellie, camilla, nicole, simon, martin, erik, isberg, richard och jonas. vi åt god mat, som vi hade lagat tillsammans, sen chillade vi lite och bara umgicks. när sedan min mikaela kom så tog vi alla bilen in till sollentuna. vi skulle bowla ;)

mikaela vann på vår bana. jag och nicole låg där i närheten men fan vad mela var grym! det visste man inte haha! sjukt kul där med! trött är jag nu i alla fall efter en riktig toppen dag hehe.
hoppas du också hade en bra dag? vad hittade du på?

galet trött

Publicerat: 2010-08-25 | 22:48:22 i

sitter eller snarare halv ligger i min säng och suckar ganska så högt. blir så trött på mig själv ibland. att jag aldrig lärt mig av mina misstag. jag är sämst på ekonomi. de senaste två åren sen jag skaffade jobb och började ta hand om pengar själv, PÅ RIKTIGT, så känns det så här i efterhand att jag praktiskt taget slängt pengar runt omkring mig. köpt det, inhandlat det där, kläder dit, skor dit.. en utgång här, en utgång där.. oj nu blev det utgång hela helgen.. och en kryssning och de där skorna.. in och ut i butiker. STOP! vad FAN är det med mig?!

det är nu det riktigt slagit mig. känns som ett stort fett basebollträ slagit mig i bakhuvudet. vad fan håller jag på med? det är som att se alla sina vänner och familj röka när man är liten och så ser man sig själv, sådär liten och oskyldig och som alltid säger högt och tydligt men alltid till sig själv att: nej jag ska aldrig hamna där, aldrig börja röka! och sen står man där 10 år senare med en cigg i handen.. just så är det för mig nu fast med ett stort fett köpberoende upp över öronen..

klart man kan handla, men det ska vara normalt. jag har fan kläder, väskor och skor så det räcker och behöver. såg "En shopaholics bekännelser" för ett litet tag sedan nu, och fan vad jag känner igen mig. känns som att skyltdockorna i princip lockar in mig i affärerna, viftar med sina sjalar och skriker REEEEA.. jag personligen mår så bra av kläder, är helt enkelt in love with clothes!

nej nu är det stopp! jag ska inte hålla på sådär mer.. nu är det förändring! skärpning jaana! :O

känner ni igen er?


middag och bowling

Publicerat: 2010-08-24 | 23:32:27 i

japp så ser min morgondag ut! ska väl upp runt 10 tiden hade jag tänkt för att göra mig iordning och duscha innan jag drar iväg till helenelund för att möta upp de andra i klassen och ta oss till ellie. har i princip inte träffat alla sedan studenten så nu är det dags! riktigt taggad. ni vet när man saknat några och mna blir alldeles glad i kroppen över att få träffa dem? så känner jag just nu. vi ska käka tacos och dricka lite gott (kunna sitta och dricka vin då alla andra har börjat skolan igen.. känns lite tufft höhö.) i alla fall skämt åsido.. sen drar vi vidare på bowling. får inte glömma kameran imorn!




(en helg i våras då vi var hos ellie! mysigt värre var det.)

så ser min morgondag ut, härligt va! vad har du för planer?

PUSS


funderar..

Publicerat: 2010-08-24 | 23:20:08 i

sitter här.. lite små fundersam. jag har precis nyligen läst en blogg som verkligen berörde. en blogg som fick mig att tänka tillbaka till min egna barndom. hon berättar om sitt liv med en styvpappa eller föredetta styvpappa som hela tiden är full och fortsätter att vara i hennes, hennes mamma och syskons liv. hon berättar om hur han skriker och förstör allt som kallas trygghet.

känner igen mig så väl, dock inte av det våldsamma hon är med om dagligen utan mer om det att ha en förälder som dricker. alkohol kan förstöra en hel familj! som barn vet jag att man är rädd för att det ska hända ngt ens förälder. man undrar ständigt vart den befinner sig och om föräldern inte hör av sig eller hämtar upp en när man ska mötas så blir man direkt jätte orolig och det känns som en liten bit av en går itu för varenda gång det händer.

tänk att så många barn och vuxna men framförallt barn lever i det här.. idag just nu som jag skriver. antingen uppvuxna tonåringar, rädda för att vänner och bekanta ska få veta vad som sker bakom stängda dörrar. små barn lever i tron om att det mamma eller pappa gör är rätt, eller blir lämnade ensamma då mamma eller pappa är ute och handlar mer alkohol.. älskar mamma/pappa mig?

har inte tänkt på just det här på ett tag. eller jo det har jag men inte på hur det var att vara liten, hur det var att stå och vänta på mamma ute i kylan på en tågstation. glad och hoppfull när man kom dit, men ledsen och orolig när man gick därifrån. mamma kom aldrig. tyvärr har jag lärt mig att att mamma inte alltid kommer att svara i telefonen. jag har lärt mig att mamma älskar mig men inte alltid kan finnas där, då alkoholen kan ta över istället. som just nu för tillfället också verkar vara fallet, hon svarar inte när jag ringer..

den här tjejen som skrev i sin blogg om sina dagar, är otroligt stark och jag hoppas att hon och alla andra barn/ungdomar/vuxna får eller fick det stöd som jag fick och fortfarande får av vänner, familj och bekanta.
jag vill främst tacka min pappa och mina äldre systrar samt min dåvarande låtsatsmamma som fanns extra mycket för mig under tiden som var svårast, min barndom.

till alla er som lever under sådana här omständigheter eller känner igen er överhuvudtaget.. ta hand om er därute! <3


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!