längtar efter att åka utomlands!

Publicerat: 2010-11-24 | 15:48:50 i

spara spara spara spara pengar är det som gäller nu! ska ha rest jorden runt och jobbat i olika länder tills jag fyllt 30! så är det bara ;)

dålig på att blogga

Publicerat: 2010-11-24 | 15:46:48 i
har inte haft varken motivationen eller tiden att blogga de senaste dagarna. idag har jag dock jobbat två timmar. skulle jobbat till 14 men fick gå hem tidigare och det tackar jag faktiskt inte nej till. har umgåtts lite med amelie efter jobbet och var maxi en sväng för att leta present till hennes sexåriga kusin som fyller år snart. =)

äntligen är det snö här nere i kalmar också! har bara regnat och regnat och regnat de senaste dagarna eller veckan. suck vad man blir deprimerad! nej nu ska jag ta och skriva på ett träningsschema. glömmer alltid att skriva upp vad jag gjort efter varje dag jag tränat, och vill följa upp det jag gör så man kan se tillbaka och följa resultaten. hehe :)

senare ikväll blir det ett träningspass! hihi :) kram

die ZOMBIE DIE

Publicerat: 2010-11-21 | 23:23:03 i
nu är jag hemkommen sen ett par timmar tillbaka från jobbet! är ledig imorn och på tisdag så nu ska jag träna gärnet igen för min träningsvärk är borta, ÄNTLIGEN! var som helt förlamad! haha

jag och kicki ska spela xbox nu! blir lite zombiekilling! hehe sjukt kul ;)


18 november 2010 - min 19 års dag!

Publicerat: 2010-11-19 | 01:39:03 i
har varit en helt underbar dag idag! började med att jag fick tårta på sängen och att kicki kom in sjungandes på morgonen! haha gulligt värre! :) sen jobbade jag 11-18, ett riktigt skönt pass ändå.

när jag kom hem gjorde jag mig iordning och jag och kicki ställde oss och lagade tacos. tjejerna kom vid halv nio tiden. jag, kicki, johanna och amelie började äta och pratade en massa! sen kom ela lite senare. vi hade tänt en massa ljus i köket och hela huset luktade mat! underbart! fick dessutom en massa choklad. jag är en riktig sucker för choklad!! haha

nu har jag svarat på alla 164 gratulationer på facebook, så ska ta och sova! ska upp hyffsat tidigt imorn, iväg till gymmet med kicki och sen jobba 15-18.15! tack alla för gratulationerna :) ni är för goa. <3

en massa kramar!


färga håret

Publicerat: 2010-11-17 | 17:47:48 i

tänkte färga håret nu.. har tänkt på det ett tag nu. hatar egentligen när hårgfärgen mna har och gillar bleks bort och blir sådär matt, och när min riktiga hårfärg kommer fram. det är absolut inget fel på min riktiga hårfärg. har brunt hår fast i lite mer kastanjefärgad ton. grejen är den att de känns som att de blir utväxt på något sätt. känns inte lika spännande heller när håret blir sådär halvmatt. fick ett paket med hårfärg av kicki igår som hon haft sen ett tag tillbaka. den lilla filuren har funderat på att färga håret brunt men det förbjöd jag henne att göra! hon är så sjukt fin i sitt blonda hår. det se riktigt naturligt ut och är inte alls för ljust heller och hon passar verkligen i det ljusa då hennes ögon kommer fram.

kommer inte bli något drastiskt men ja kommer förhoppningsvis få håret i en mer chokladig ton och dock inte så mörkbrunt som jag annars brukar färga till. får väl se sen hur de blir (;


effektivitet på hög nivå!

Publicerat: 2010-11-17 | 17:24:52 i
idag hade jag vid elva tiden tänkt att ha gått på body pump.. men fan jag somnade om! hehe så runt elva när jag faktiskt vaknade åkte jag till gymmet och körde stenhårt! körde först 45 minuter på crosstrainern och den här gången körde jag i princip slut på mig själv. körde på nivå 8 upp till 14-15! trögt är det, men så skönt efter när man känner hur svetten runnit och att man är alldeles skakig för att det riktigt tagit :) efter det gjorde jag övningar på träningsmaskiner. blev mage, armar, rygg och lår! fyfan imorn lär jag ju vakna upp och ramla ihop. tror det blir en riktig träningsvärk. hope so! :D

annars var jag och handlade lite innan jag åkte hem igen.. eller lite och lite. blev en jävligt tung påse plus en massa saker jag kunde trycka ner i väskan. köpte tacos tillbehör och tillbehör till min 19 års dags tårta ;) fick bli en enkel men chokladig tårta i år! jag gör alltid min egna tårta och den görs annorlunda varje år. förra året gjorde jag en tårta med godis på om jag inte minns fel.. :)
ställde mig och gjorde tårtan när jag kom hem och ställde mig sen och röjde undan all disk. jobbigt att bli vuxen ibland. så mycket man måste göra. haha!
nu ska jag nog bara vila ut lite, känner hur min kropp fortfarande är skakig, ni vet sådär öm och tung som den brukar bli efter ett par timmars träning. klagar absolut inte, tvärtom! ÄLSKAR att träna! tror ja kommer bli en sån där riktig spännis.. eller kanske inte? skönt att fått in rutinerna och träna flera gånger i veckan.

imorgon jobbar jag 11-18 men sen blir det förhoppningsvis taco kväll med brudarna! blir inget firande med familj och släkt i år som sagt, men det ska bli kul i alla fall! :) JAG ÄLSKAR ATT FYLLA ÅR! ;D

kram


trötta jag

Publicerat: 2010-11-15 | 19:45:18 i
jag sitter framför datan just nu. ska snart sätta mig framför tvn igen och kolla på böda camping, PH och pensionärsjävlar.. hehe! efter jobbet drog jag, karro och kicki och karros brorsa och tränade. när jag och kicki väl kom hem åt vi mat, och sen däckade vi båda två i soffan! herregud vad skönt det var att få sova lite! =)

ha en fortsatt fin dag. nu har jag lite grejer jag behöver göra!

15 november 2010

Publicerat: 2010-11-15 | 09:42:17 i
GRATTIS ELLIE! idag fyller du 19 år! :) önskar jag kunde vara där och fira din dag! <3



ska snart till jobbet, lite små bråttom för jag förssov mig idag igen. idag får jag ändå sällskap av kicki på bussen (:

ha en super dag, mer hinner jag inte skriva hehe


minne för livet

Publicerat: 2010-11-15 | 00:49:09 i


senem och jag :)




champagne frukost


engel

Publicerat: 2010-11-15 | 00:45:18 i
lyssnar på rasmus sebaachs låt engel! fyfan vad vacker.. om inte jag hade behövt gå och lägga mig nu för att ens komma upp till jobbet imorn hade jag suttit kvar vid datorn hela natten vid spotify och lyssnat på musik! musik är fan kärlek! :)

kollade på en STÖRT sjuk film ikväll! fyfan vad jag hatar b filmer. såg "evil dead" och den sög.. jag rekomenderar verkligen inte den till någon! haha helt störd film i alla fall haha. nej jag är på jakt efter nya bra skräckfilmer/tortyr/zombie filmer! efterlyser officiellt det nu. om du har ett bra tips, säg till hehe.

godnatt på er!


dagen efter studenten hemma hos ellie! MYS! :)


18:57

Publicerat: 2010-11-14 | 18:57:23 i
kom precis hem och har fruktansvärt ont i magen! har bara ätit frukost, två mandariner och godis och chips. bra där! nu får jag skylla mig själv faktiskt.. har nämligen inte varit hemma sen jag stack till gymmet imorse. efter ett halvtimmes pass på crosstrainern och nivå 10-11 (!) så mötte jag upp Amelie som precis slutat på jobbet. vi drog hem till henne och satte oss och pratade, kollade på desperate housewifes och åt chips och godis.. runt 6 tiden drog vi till maxi och inhandlade lite potatis och sås till kycklingen som Amelie och hennes pojkvän Kalle skulle äta ikväll! vilken tur att jag hann med bussen hem sen, den kom precis lägligt när vi stod vid busshållsplatsen.

Kicki är hemma om runt en timme sådär så jag ska ta och laga mat för jag är DÖ hungrig sen ska jag, kicki och rocky (han vi bor med) kolla på film! :)

kram

tidsinställt

Publicerat: 2010-11-14 | 14:00:00 i

grattis farmor! idag fyller du år! :) kommer ihåg alla dessa historier och berättelser om ditt liv som du brukar berätta. sådana jag hört i många, många år och som jag alltid kommer att minnas. det är det fina med att bli gammal tycker jag. att man får barnbarn och barnbarnsbarn som man kan berätta sin livshistoria för och om knäppa saker man gjort eller fått vara med om. längtar lite grann tills att bli gammal! eller nja... kanske inte längtar men jag har inget emot det utan det ska bli kul (:

kommer ihåg just de du alltid brukar berätta runt vår födelsedag. du fyller nämligen år den 14 november och jag den 18 november, och då brukar du alltid berätta att du trodde att jag skulle komma ut på din födelsedag. du fyllde 50 det året och tänkte att de skulle vara den bästa 50-års presenten nånsin. det första barnbarnet.. :) men så kom jag fyra dagar senare HAHA! men det fick duga det med hehe

en massa kramar på dig älskade farmor 


SKÅL!


mina tjejor där hemma

Publicerat: 2010-11-14 | 11:18:45 i
jag saknar er och jag tänker på er ofta! glöm inte det






iväg och tränar

Publicerat: 2010-11-14 | 11:14:54 i

nu är jag äntligen vaken. hehe som vanligt trycker jag bort alarmet i sömnen, vilken jävel jag är! får inte hålla på såhär för då kommer jag aldrig upp då jag tänkt att jag ska upp! har gjort lite fribergröt med mjök och äppelmos och sen två fiber mackor med ost och ett glas mjölk! super frukost. ska bara packa väskan till gymmet och sen sticker jag :)

runt halv tre tiden ska jag träffa Amelie, och vi tänkte ut och ta en lång promenad igen! härligt :)
kramkram




saknar studenten!


efterlängtad helg!

Publicerat: 2010-11-13 | 21:15:35 i


äntligen är jag ledig efter en nio dagars arbetsvecka! har varit ledig två en dag på tretton dagar! sjukt trött! idag jobbad jag över en halvtimme för att det kom bil efter bil i driven och det kom en stor buss så det var folk ändå ut till dörrarna. men nu är jag hemma. var med amelie ett tag efter att jag slutade. vi tog en lång promenad genom kalmar på ca en timme och pratade om allt mellan himmel och jord. när vi var hemma igen satt vi i soffan och kollade lite på "big momma". var sjukt länge sen jag såg den filmen! måste varit senast då jag var liten och satt hemma i soffan med familjen och åt godis hehe!

var riktigt skönt att komma hem nu i alla fall. har bytt om till myskläder. väskan orkar jag inte ens packa upp! det hade jag vanligtvis orkat, då jag är en sån som typ inte kan sova om det är för rörigt i rummet. men fan nu skiter jag i det! vill bara vara helt enkelt. ska nog mysa ner i soffan och kolla på någon bra film och slänga i mig en massa onyttigt! godispåsen har jag kvar konstigt nog. somnade med godispåsen i sängen igår kväll så lite fredagsmys blev det för min det fast jag jobbade till rätt sent. WOHO!

nej nu väntar glasspaketet på mig! kramis :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!