helgen 25-27 mars

Publicerat: 2011-03-31 | 20:39:28 i

har lite bilder från helgen som jag inte hunnit lägga upp än. vart en helt galet rolig helg när jennifer och sue kom ner, men samtidigt så hände det en massa saker, saker gick snett helt enkelt. men nu är det en ny vecka, eller ja snart är det en ny helg och det betyder nya tag! :)

har pratat lite med ela och lite med jessica om imorgon, för Johnossi kommer till "sandra" (ett uteställe) här i kalmar och det kanske man ska gå på :) förövrigt så har jag i princip sovit bort hela dagen och avslutat säsong 2 av heroes och påbörjat säsong 3... är ju helt såld i den serien :)










vän-dag

Publicerat: 2011-03-31 | 00:17:18 i

hej hopp!
klockan är över tolv och ska nog snart gå och lägga mig.. så fort jag känner mig klar med sjungandet.. avkopplande! hihi

idag har jag i alla fall träffat amelie och ela för en lång promenad och en massa småpratande! jätte mysigt! sen blev det storhandling och drog senare hem till jessika för att kolla på en film och äta lite gott. blev filmen: "get rich or die trying". någon som sett den och tycker den är så bra som jag tycker att den är? :)

för mig blir det sovmorgon imorgon.. otroligt tacksam för det! sov gott fina ni :)


me and the stars....

Publicerat: 2011-03-23 | 23:26:19 i






















hmm... kan ni gissa vart jag befann mig någonstans? :)

"..previously on heroes"

Publicerat: 2011-03-23 | 23:21:07 i
helt galet hjärntvättat av den repliken! "previously on heroes"...

har blivit ett stor fan av att kolla på serier, började lätt med spartacus och sen blev det walking dead, heroes, och nu är det en massa annat som glee (dock inte lagt ner hjärtat i det än), sen full frys (från 90-talet om ni minns det?) och nu andra säsongen av heroes och snart sons of anarchy och vampire diaries... och sen efter det alla CSI serierna... och ja.. bör jag fortsätta? helt galet roligt tidsfördriv! vilken nörd jag är...!

.. im just loving it!

läsare

Publicerat: 2011-03-23 | 23:08:00 i
nu när jag loggade in på bloggen, såg jag att jag hade fått en kommentar av bland annat amelie som skrev att jag fick henne att skratta, och just att läsa det fick mig att le :) måste bara säga att jag tycker det är sjukt kul att ha folk som faktiskt läser min blogg! att mina vänner och familj är här inne ibland och att andra jag inte känner faktiskt lagt lite kommentarer. :) tycker det är grymt kul! känns skönt att få skriva av sig här och där och uppdatera med lite bilder och att det är folk som faktiskt får dela det med mig. ett bra sätt ändå att kunna hålla någon sorts kontakt med tillexempel fina vänner som man inte hörs med allt för ofta. för det får ni en puss och ett riktigt tack <3



/ er jaana

sp-p-inn-in-ggggg!

Publicerat: 2011-03-22 | 16:12:50 i
nu ska jag göra mig iordning och rulla in till stan för kvällsutbildningen till att bli spinningsintruktör ;) SE YA!

minnen

Publicerat: 2011-03-22 | 16:10:03 i
gick igenom ett par usb med gamla bilder på.. detta hittade jag :)


låg och solade på balkongen






lillebror på landet


sprang runt som en liten fotograf på gräsmattan....


vårt landställe


kreta med familjen 2009


bestämde mig för att snorkla.. men ja... klumpiga jag tog sönder simfötterna. förvånande? nja


höll på att ta mig upp igen efter att mitt längsta förhållande tagit slut, och fann en dag två löv som bildade ett hjärta..


var uppe i åre på vinterutbildning med skolan


var utomlands igen...


träffade min lillasyster efter första gången på flera år, och satt därinnan sjukt nervös på Wayne's coffée och åt underbara muffins!


på väg till skolan, dagens outfit


jag och kicki töntade oss på bibblan efter skolan....


AIK-DIF derby med martina, kicki och ellie! :)


var på 90:ornas utspring; här är kicki med sin broder anders




shopping, lunch och lite mer galenheter med tjejerna!


inför studentskiva..


suie :)


gamla fjortisbilder...




VM ;)

roller coaster

Publicerat: 2011-03-22 | 14:55:08 i

igår kväll var en ganska jobbig dag. jag och kicki började fundera lite över saker, som fick en att få upp ett ljus och vi pratade om en massa saker som visade sig vara jobbigare än vad man tänkt att de ska göra. saken är den att man faktiskt påverkas av allt vare sig negativt eller positivt i livet. faktum är att man egentligen är som en svamp som suger åt sig alla intryck som man får varje dag i sitt liv, sedan är det upp till en själv att välja vad man lägger sin energi på, och att faktiskt ta itu med det som är jobbigt och som lägger sig som en sten i ens kropp. en sten som faktiskt blir tyngre och tyngre ju mer tiden går och ju mer man faktiskt ignorerar dess existens.

vi pratade om drömmar och om framtiden. varför vill man göra så mycket? hur ska man kunna bestämma sig vad man ska gör med sitt liv när det finns sååååå mycket att göra? .. jag vill passa på att göra en massa roligt nu när jag ändå är ung men samtidigt finns pressen på sig om att man ska ha en utbildning.. men vad gör man om man bara ta en paus och dra bort någonstans och bara njuta av livet? jag tror att jag måste börja fundera mer på att tillfredställa mig själv och inte alla andra. jag ver vad jag egentligen vill och vad jag behöver just nu. saken är då bara den att det är så mycket jag vill göra och jag måste börja LYSSNA på vad jag vill.

idag hade jag egentligen två seminarium men jag vaknade med sjukt ont i halsen, kändes som att jag svalde taggtråd så jag stängde av väckarklockan och drog täcker över huvudet. kände att det ändå vore skönast att få vara hemma.. så jag lagade lunch (somnade om och då var det ingen idé med frukost) och sen tog jag ett låååångt varmt bad i sådär 2 timmar. att ta ett bad är underskattat. har alltid tyckt att det skönt och avslappnande men det har tagit sån tid och den tiden har jag inte riktigt unnat mig själv. blev ett mysigt bad med en massa skum och med fönstret öppet lyste vårsolen in och fåglar kvittrade. MÅR SÅ MYCKET BÄTTRE NU! underbart :)
ska bara ta det lungt i sängen ett tag till och lyssna på bra musik och dricka en massa te för min hals.

idag är det min dag... bara min!


en bild från i somras när jag var i stan och åt glass med martina :)


tenta lördag

Publicerat: 2011-03-19 | 19:42:28 i

imorse gick jag upp vid fem tiden; duschade, åt frukost och pluggade. tentan var klockan 9 så jag mötte upp jonna vid halv nio. satt tills halv ett en halvtimme innan inlämning och ärligt talat kändes det som att det gick bra, men jag ska inte säga för mycket. kan ju bli underkänd med.. men sjukt kul ändå. det var min första tenta!!! (:

när jag kom hem så slocknade jag direkt till lite musik.. var heeeelt slut i kroppen! skulle åkt in och träffat lina, katarina och jessika på lite party party med tanke på tentan men jag känner mig helt mör i kroppen och har sjukt ont i huvudet. nästa helg ska vi förmodligen till en kille som heter robin från klassen och fira allihopa ;)

ha en mysig lördagkväll! Puss


party all night looong

Publicerat: 2011-03-18 | 21:30:39 i














en av många sjukt bra utekvällar!


la vita sorride a chi sorride di se stessi

Publicerat: 2011-03-18 | 21:19:32 i


dagens shopping

Publicerat: 2011-03-18 | 21:18:17 i
idag blev det lite shopping. köpte ÄNTLIGEN den ursnygga svarta parkasen som jag kollat på nu ett par gånger och dessutom en ny väska. min väsksamling börjar bli rätt oooold så kul att inhandla nytt =)




bare back tattoo

Publicerat: 2011-03-18 | 21:13:32 i


studentklänning

Publicerat: 2011-03-18 | 21:12:16 i

satt och tänkte för ett tag sen tillbaka till studentdage och kollade på en massa bilder. fyfan vad jag hade roligt den dagen! det var en av de bästa dagarna i mitt liv hittils. ett minne för livet.. kom i alla fall att tänka på min studentklänning och började undra om den fortfarande passar.. så jag letade igenom hela garderoben och vände upp och ner på allt och tillslut... tillslut hittade jag den. och den passar fortfarande.. hehe "stolt". nej nu sitter den faktiskt bättre tycker jag. känns som att träning ger, definitivt resultat. :)


DÅ; 28 maj 2010


NU; 18 mars 2011


second last episode

Publicerat: 2011-03-16 | 08:42:40 i

nu har jag kollat på det näst sista avsnittet av första säsongen av heroes! ska spara det sista avsnittet tills ikväll sen ska jag påbörja säsong 2.. jag säger bara fyfan vilken bra serie! sitter alltid som fastklistrad framför datorn. var uppe till halv tre inatt bara för att jag inte kunde sluta kolla utan det blev avsnitt, efter avsnitt, efter avsnitt. :)

ska borsta tänderna nu innan jag går till bussen för att ta mig in till stan. ska nämligen på arbetsintervju som spinninginstruktör sen blir det some workout på gymmet :) wish me luck!


en eftermiddag nu i veckan..


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!