ela

Publicerat: 2011-01-31 | 12:34:00 i
jag vill bara säga att jag är så otroligt glad för att jag fått lära känna den här tjejen! du är så sjukt underbar och galen ela, minst sagt och jag gillare :) vi får ta och fixa in våra små dejter helt enkelt. <3


O'learys

Publicerat: 2011-01-30 | 17:38:33 i
blev ett grymt bra avslut på en underbar dag igår! tog det lungt under dagen låg i sängen och kollade på film. så jäkla GRYMT med surroundsystem. det känns som att vi är på bio när vi i själva verket sitter i vårt "lilla" rum.. :)
men sen senare efter att ha pluggat lite, så gjorde vi oss iordning. resulterade i en massa kläder lite överallt, smink här och där med en massa spring, men det hör ju till ;)

blev förkrök med vin och jordgubbar och ett par god mackor.. (ja vi var hungriga haha) och sen drog vi ut. det var grymt bra drag och träffade härliga människor. ett par tabbar under kvällen hörde också till som vanligt. råkade gå in på en toalett där det var stopp.. ja det var inte så mysigt.. fulla människor som välte en nästan över bordet. en sjukt full snubbe á la timbuktu stuk (svart hår, brillor och en STOR FET päls!) som var riktigt jäkla störig, en dans med en lesbisk tjej som verkade stöta riktigt hårt på mig och kicki, missförstånd i baren (beställde vodka redubull men fick ett glas med is, en redbull burk och en loka.. en LOKA?!) haha knas. dessutom var det en kille som kastade nötter mot mig. inte bara en, inte två utan TRE gånger i försök att ta kontakt men som sen låtsades som ingenting när man kollade bak?! resulterade i att jag kastade tillbaka en nöt och träffade rakt i skålen. SCORE! sen slutade dem. men det var en galet härlig kväll med efterfest i stan efter det med riktigt trevliga killar och hoppad ur taxin på hemmaplan vid halv fem tiden!

nej nu ska jag och kicki dra till bussen. är så JÄÄÄKLA sugen på choklad till ikväll ;) ciao


an old pic..

tjockis-dag

Publicerat: 2011-01-28 | 23:58:54 i
för sådär en vecka sedan tog vi en lite paus från vår diet, och körde på en tjockis dag. allt detta åt vi.... plus frukost på donken, kina buffé och el maco plusmeny på donken (till middag dårå..) ja lite STÖRDA är vi nog...



fyfan, där på kvällen höll jag ju på att spy efter bara två bakelser. nej men då hade jag ju tre bakelser kvar, en marabou chokladkaka, tre toblerone, ett paket med ben&jerrys halfbaked, pringles, godis (typ bara choklad), cola, och popcorn.... snacka om att jag låg och jämrade mig och ångrade att jag stoppat ner så mycket i kundvagnen i affären. kicki var lite smartare och visste att hon aldrig skulle kunna äta så mycket.. så hon satt sen och mobbade mig..

love and other drugs

Publicerat: 2011-01-28 | 23:54:08 i
kom precis hem efter att ha sett filmen "love and other drugs" på bio. den var riktigt sevärd! otroligt fin film! :) det var väl höjdpunkten på hela dagen. har bara gjort en massa vuxengrejer idag. tvättat, städat och kopplat in surroundsystem.. haha. sen har jag pluggat. är snart klar med boken, så förhoppningsvis kommer den andra boken jag ska börja läsa på måndag så då ligger jag lite före "tidschemat". gillar verkligen att vara effektiv och före liksom, för då slipper man stressen att hinna läsa ut något i tid, och man halkar efter. PLUSPOÄNG TILL MIG!

nu ska jag kolla klart på house of wax.. sen ska jag sova :) ha det super!


barndomsminnen

Publicerat: 2011-01-26 | 21:35:19 i
när jag var liten, så var min pappa gift med en kvinna under ett par år och hon och hennes egna barn blev min familj. jag och min syster (alltså ingifta) älskade den här låten och var i bosnien när den kom ut och drömde oss bort och låtsades att vi var jennifer lopez och träffade den där snygga killen och dansade loss som bara den. jag vet inte hur många gånger vi spelade låten om och om igen, vi hade köpt cd skivan på en marknad och tyckte det var hur coolt som helst! nu idag när jag hör låten tänker jag tillbaka på barndomen, på den varma sommaren när vi var där nere i bosnien! minnen...


daniel norberg

Publicerat: 2011-01-26 | 21:06:40 i

fourth

Publicerat: 2011-01-26 | 18:56:33 i

nu har jag kommit hem igen, efter att ha tatuerat mig! den fjärde och förhoppningsvis den sista haha.. men riktigt nöjd blev jag :) dessutom så utökade jag min stjärntatuering eftersom jag inte riktigt kände att den var klar. men fy FAN vad ont det gör att tatuera sig på revbenen.. vissa ställen gjorde mindre ont, men på en del ställen gjorde det så ont så att jag var tvungen att fokusera på andningen så att min bröstkorg inte skulle höja sig så att det skulle bli fel eftersom jag var tvungen att hålla andan och spänna mig lite grann så att inte jag skulle rycka till då det gjorde som ondast och ibland var jag tvungen att blunda för att smärtan skulle lätta. men som sagt jag är riktigt nöjd och ska man vara fin så får man lida pin ;)





"la vita sorride a chi sorride di se stessi" eller på svenska: "livet ler mot dem som ler mot sig själva."


zumba

Publicerat: 2011-01-26 | 09:25:55 i
halloj!

vaknade vid 8 imorse, och körde lite zumba. det är helt sjukt kul, så ni som inte prövat det.. ta och gör det! :)
efter det kollade jag litegrann på vakna med the voice för att sen hoppa i en dusch. snart ska jag börja klä på mig och göra mig iordning. ska träffa amelie för lite sushi på stan innan mitt seminarium börjar klockan 1.

klockan fem bär det av till EDT för att tatuera mig :) wooooho! så ser min dag ut. hur ser din ut?

kram


vakna

Publicerat: 2011-01-25 | 08:29:01 i
gomorron!

sitter och kollar på VAKNA med the voice, (som alltid, de är grymma!) och har ätit en riktigt stor och god frukost! vid halv tio ska jag åka till skolan. har nämligen två seminarium idag, så slutar till 3. sen ska jag plugga lite, innan jag drar iväg och sjunger =)

IMORGON sker det! fan vad jag har längtat! ska tatuera mig för fjärde gången, så det ska bli najs! ha en bra dag :)


20110124

Publicerat: 2011-01-24 | 20:12:08 i

halloj!

nu sitter jag i soffan med datorn i knät och en choklad lermask i ansiktet. har vart en riktigt effektiv dag! imorse gick jag upp med kicki och satte mig på biblioteket och pluggade. håller nämligen på att läsa en roman som heter "the lighthouse". på min kurs ska vi väl läsa typ en roman per vecka. kul faktiskt men det gäller att hålla igång så att man inte halkar efter.

sen var vi på gymmet ett par timmar, och körde gärnet! plus ett tag på mattan. jag och kicki ska bli riktigt viga hade vi tänkt! :D

puss och kram ha det bra!


19 januari

Publicerat: 2011-01-19 | 18:36:01 i

igår så började min kurs i engelska! var rätt nervös innan men det gick snabbt över. sen träffade jag dessutom en tjej jag träffat förrut. Jonna heter hon. kul att hon också ska gå samma kurs som mig! :)
efter det gick vi till biblioteket, och hon hjälpte mig hitta lite kurslitteratur. skönt! nu är det några jag har kvar som jag måste beställa. sen till det allra roligaste: jag bokade tid för att tatuera mig. jippi! har tid den 26e och ska tatuera in en text på revbenen. :) det blir min fjärde tatuering då. läääängtar!

idag har jag bara tagit det lungt och ska snart mysa ner i soffan och kolla på en bra film och äta lite jordgubbar. skönt att få lite sommartankar!


walking

Publicerat: 2011-01-16 | 23:45:13 i
fan vad duktiga jag och kicki varit idag! vi har gått ändå till stan och sedan tränat på gymmet i lite mer än en timma och sen gått hem! naaajs med motion!

sen har vi såklart kollat på älskade solsidan och färgat håret :) vad har ni hittat på idag?

kram

tänk vad tiden kan göra i ens liv

Publicerat: 2011-01-15 | 11:10:16 i
igår kväll kom min pappas föredetta arbetskamrat och hans familj över på middag. det var första gången jag träffade hans familj men har dock träffat pappas kompis tidigare, och jag gillar dem starkt! mina föräldrar har gjort ganska mycket ihop med dem de senaste somrarna och ett par middagar och 50-års kalas men jag har inte som sagt träffat dem förns nu pga. jobb och annat som kommit i vägen. men grymt bra människor, så där lätta och sociala men samtidigt märks de att dem är jordnära och är intresserade av andra. vart riktigt god mat och jag satt och snackade mycket med johan, som då är den äldsta kille i familjen.

när de hade gått, in mot midnatt kollade jag på film med päronen för att sen säga godnatt och hejdå. det känns som att ju äldre man blir desto mer familjekär blir man. innan tonåren var jag mycket för att göra saker med familjen, men sen blev det klart mindre och mindre ju äldre man blev. i tretton års åldern var det riktigt mycket problem. jag bråkade HELA tiden med pappa och min låtsatsmamma. det gick verkligen inte ihop på något sätt. alltid var det något och jag var så trött på att bo hemma. men ju äldre jag sen blev därifrån har det blivit bättre och bättre. respekt utvecklades och en förståelse. vi hamnade mer på samma nivå, dessutom hjälpte det att kommunicera. minns när vi hade ett bråk då jag bara stack hemifrån, aldrig svarade i telefonen, smällde i dörrarna. bråk på min tretton årsdag och det slutade med att jag satt och åt min tårta själv. ju äldre man blir desto mer mognar man och det är skönt för jag har aldrig haft en sådan bra och stadig relation till varken pappa eller min låtsatsamma som jag har nu. jag tycker det är viktigt att ta vara på tiden man har med sina föräldrar. en dag har du inte dem i ditt liv längre.

värt att tänka på tycker jag..

closer to the edge

Publicerat: 2011-01-15 | 10:54:46 i

allt blev knas

Publicerat: 2011-01-15 | 10:52:32 i
sitter nu som sagt (fortfarande) på bussen. vi stannade för upphämtning i norrköping för bara fem minuter sedan men nu är vi back on the roads.. resan har hittils vart lite knasig. det första som hände var att jag råkade ha på högsta volym på min mobil när jag utan att tänka drog ut hörlurarna när musiken fortfarande var på. ingen sa något under de där ca 30 sekunderna (som de tog för mig att släppa allt jag hade i händerna för att låsa upp mobilen och stänga av haha) men jag märkte hur något "diskret" slog in i sätet bakom mig. det värmdes.. tack tack! haha nej men det var lite komiskt. sen sitter en mamma och en tonårsdotter framför mig och små tjaffsar om finnar och acne då mamman säger att dottern ska lyssna på henne för en gångs skull, sluta vara så envis och inte använda finnmedlet så pass mycket. det slutade i alla fall att mamman bytte säte... de pratade ju inte jätte diskret...

äsch nej, nu släpper jag datorn för ett tag för att luta mig mot fönstret och förhoppningsvis få sova lite till. lite musik ska jag definitivt ha i öronen. PUSS på er


en bild från igår :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!