29 maj 2010

Publicerat: 2010-05-29 | 12:19:31 i
snart ska jag göra mig i ordning och ta mig till stan för att fixa allt med klockan som jag tappat bort.. senare blir det klassmottagning hos ellie pellie :)

seeee yaa

studenten

Publicerat: 2010-05-29 | 12:18:03 i
nu är studenten avklarad! :) JAG ÄÄÄÄR FRI! det är såklart dubbla känslor då min klass splittras. men livet måste som sagt gå vidare. gårdagen var för övrigt den bästa dagen i mitt liv! alla nära och kära var på min mottagning och senare kom mina närmaste vänner också :)

TACK ALLIHOPA SOM GJORDE MIN DAG! ett riktigt festande blev det senare på kvällen ;)
PUSS!









i hemlighet

Publicerat: 2010-05-27 | 21:23:55 i
jag kollar jag över axeln, utan att du vet om det
när du inte ser, letar jag efter dig
känner du till min hemlighet?

eurovision

Publicerat: 2010-05-27 | 21:21:37 i
herregud! jag tror att det var till lettlands och israels bidrag som jag rynkade pannan. det lät ju riktigt förjävligt med ren svenska.. vet att jag inte borde säga något då jag inte heller kan ta höga toner men ändå. de sjunger inför hela världen och har gått så pass långt så att de är med i självaste eurovision.. lite sångröst ska man ju kunna ha. i och för sig så skulle man kunna tänka sig att de har fått helt fel låt med tanke på deras röst.. ja bra lät det i alla fall inte. haha

annars tycker jag att de flesta låtar är bra och riktigt njuter här framför tvn :) pappa är hemma också så man får lite quality time med honom också :) snart ska man sova så att man kommer upp imorn halv sex.. oj kommer man att klara det? :)

PUSS

äntligen hemma,

Publicerat: 2010-05-27 | 20:13:20 i
ja nu är jag hemma igen. jag var nämligen i centrum med mum and dad för att inhandla alkohol och mat tills imorgon på mottagningen :D faaaan imorn då gäller det! kan direkt säga att det kommer att rinna tårar längs mina kinder under hela dagen men samtidigt så kommer jag har riktigt galet roligt. kommer definitivt inte somna ikväll!

ska snart äta. mamma och pappa har beställt hem mat och ef ter det ska jag väl ta och göra mig i ordning för imorgon. måste måla naglar och fixa benen. solning och hårfärgning kan jag stryka från min lista haha. det är riktigt mycket att göra, men det är det värt.

nej nu säger jag hejdå till er och snart hej till maten som kommer till dörren. SERVICE ELLER VAD? :)


avslutning på rosersberg slott

Publicerat: 2010-05-27 | 20:03:35 i
igår var det avslutning för oss treor på rosprogrammet på rosersbergs slott :) det var lite mingel och senare blev det lite tal och stipendie utdelning :) guuud så mysigt det var!


jag, tugba och martina :)

Super bra dag!

Publicerat: 2010-05-26 | 22:34:58 i
Idag åkte jag och en massa från klassen till Martin för att umgås och bada i hans pool! Gud vilken underbar dag! :) vi lagade mat, solade, badade i hans pool och fixade vårt lakan. Därefter fick vi skjuts hem och på kvällen hade vi ros avslutning på slottet med båda klasserna och lärarna. Det har varit en riktigt oförglömlig dag! Tack allihopa :) <3 bilder kommer upp imorrn ;)

Uppsala

Publicerat: 2010-05-25 | 12:03:04 i
Efter att ha gått upp tidigt imorse för att sola, köpa studentgratuleringskort och lämnat böcker på biblioteket sitter jag nu på upptåget på väg in till Uppsala för att fika med martina! :) jag är nämligen ledig idag, jipi! Ska väl vara inne ett tag och sedan måste jag tillbaka till Märsta för att åka till jobbet. Skriver kanske mer ikväll och kommer lägga upp en bild på nya jeans som jag köpte igår på bikbok för halva priset ;) ha en super bra dag! PUSS

one day on the train

Publicerat: 2010-05-23 | 23:04:16 i

Jag :)


och lilla sue :)

en dag efter skolan

Publicerat: 2010-05-23 | 22:39:12 i


dessa underbara gladiator sandaler ska jag definitivt ha med till peru när jag packar min resväska. kan bara inte fatta att om exakt 12 dagar åker jag! :) hihi

40 års fest

Publicerat: 2010-05-23 | 22:32:20 i

Igår kväll så mötte jag upp mamma, mina systrars pappa och min lillebror i stan efter jobbet. vi skulle nämligen till Vallentuna på min systers man Joakims 40 års fest :) det var riktigt roligt! det bjöd på en massa grillad mat, och min syster hade gjort en massa olika sallader och gjort en salsa sås och guacamole. det var himmelskt gott! blev nog rätt så lullig där ett tag då det fanns en massa rosévin och vanligt vitt som jag drack haha men det var riktigt mysigt det! det var ett tag sedan man umgicks så länge med systrarna och deras respektive, mamma, lillebror och lite annat folk som ingår i släkten på ett hörn. vädret var dessutom med oss som tur var :)

efter middagen blev det tårta, kaffe och tal från Joakims mamma och bror. Ja riktigt mysigt var det. lite småjobbigt var det dock att åka hem då klockan var kvar över elva på kvällen när vi skulle ta oss från vallentuna till centralen och sedan hem till mamma i tumba. jag hade som sagt hållt igång sedan sju på morgonen.

såhär mysigt var det:




min lillebror Mikael och min systers man Joakim


Joakims bror Jörgen, min andra syster Minna och hennes kille Magnus.


en av tårtorna som enligt mig var godast.. ÄLSKAR marsipan hihi


födelsedags tal


sommar sommar sommar.. lala

Publicerat: 2010-05-23 | 21:59:13 i
jag kan inte sluta längta! det bara pirrar i kroppen så fort jag tänker på hur rolig den här sommaren kommer att bli! jag tycker att en riktigt bra sommar är något jag riktigt förtjänar med tanke på vilken kass sommar jag hade förra året då det regnade en massa och jag bland annat var fast på landet (det var urtråkigt haha) och det tog slut med mitt ex.. det var nog den jobbigaste sommaren jag varit med om.. men nu kommer denna sommaren bli fantastisk!

om bara en vecka tar jag STUDENTEN! så det är en massa fix inför det. sedan ska jag till peru en månad! det kommer blir en massa festande, solande, badande, turistande med en massa saker att se, och kommer dessutom att åka runt och se olika ställen i peru, kommer att få träna på min spanska, äta god mat och träffa en massa nya människor! ska blur huuuur kul som helst! :) sedan kommer det som sagt bli en traditionell svensk sommar också.
kommer nog att hinna vara ute på vårt landställe, vara en massa på grönan, träffa släkt och vara ute sena sommarkvällar och festa en massa. sedan har jag och kicki en massa planerat :)

KAN BARA INTE SLUTA LÄNGTA, KÄNSLAN ÄR SÅ UNDERBAAR!




på landet förra sommaren :)

Polisanmälan

Publicerat: 2010-05-21 | 23:24:49 i
Som jag nämnt tidigare så har jag förlorat min älsklingsklocka som jag förövrigt fick i 18års present av farmor och farfar. Nu har jag faktiskt äntligen polisanmält den på polisens hemsida! Ringde först återsäljaren och sen läste jag lite bland försäkrings papperna och fick då reda på att jag kunde genom försäkringen kunde få en ny klocka genom att bl.a. Kontaka polisen. Sagt och gjort och min anmälan kommer att skickas hem inom en vecka. Skönt! En av de värsta sakerna jag vet är att förlora någoting som man älskar.

Uppdatering

Publicerat: 2010-05-21 | 23:19:26 i
Hej kära läsare! Jag är ledsen för den dåliga uppdaterigen i bloggen. Trots att jag vill blogga hela tiden så hinner jag tyvärr inte det så ofta på grund utav att det är så mycket på gång just nu. Studenten är nu mindre än en vecka ifrån oss och min resa likaså. Mina vardagar ser ut som denna: twinrix vaccinering, planering inför mottagning, avsked och quality times med klassen, packning, och åter planering, ärenden och åter planering. Mycket att göra! Måste nog börja att skriva ner allt så att jag inte missar något. Idag så var det lika underbart vacker väder som de varit nästan hela veckan, och jag har fått en hel del sol på mig :) ska nu försöka sova trots att det är svinvarmt i rummet trots att jag öppnat fönstret. Ska nämligen upp halv sju imorgon för att göra mig i ordning inför jobbet. Slutar klockan 2 så därefter åker jag in till stan och möter upp mamma och lillebror för att sedan ta oss vidare till Vallentuna så min systers man fyller 40. Ja det var faktiskt ett tag sedan jag var på 40 åra fest och när det ska bli så fint väder som det ska bli imorn så kan man verkligen inte klaga. Blir nog en hel del grillning och firande :) sov gott på er allihopa! :)

Hej allesammans!

Publicerat: 2010-05-20 | 15:30:39 i
Vilket fint väder det är idag! Jag är som många andra riktigt glad för att solen är framme. Man blir brun, man slipper depphumör pga alla mörker under vintern, och det är så himla fint ute med alla blommor och utslagna träd. Vart man än kollar är det grönt! :) Skoldagen har varit riktigt skön. Jag fick veta vad jag får i religionsbetyg och jag och martina har dessutom legat ute i solen medstadels utav dagen :) mysigt! Vi har dessutom en liten secret på G.. Klassen och jag. Säger inte mycket men kan säga det att en mänsklig stor fnittrande pyramid inte är så lätt att bygga haha! :) Nej nu är jag på väg till jobbet. Missar ett par vänners dans uppvisning tyvärr men jobbet kallar.. Är väl hemma runt 23 ikväll så ha det super! :) kram

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!