Hemma i min sköna säng

Publicerat: 2010-03-31 | 23:52:24 i
Hamnade som jag tidigare nämnde på Harry's. Jag och ellie var där redan vid halv fyra och under tiden vi inväntade de andra och speciellt den nyblivna 19 åringen så började vi beställa lite öl. Blev bara en för mig och sen fick de bli cider.. Det är så mycket godare! När de väl kom sådär runt 5 tiden, satt vi och drack, umgicks och bara myste. ett riktigt mysigt ställe det där! Därefter kom det in mer och mer folk. Runt 10 tiden tog jag och Ellie oss mot tunnelbanan och sen tåget hemåt. Skönt att vara hemma.. lite fattigare men lite gladare :) eller nej jag ät alltid glad.. Eller 98 procent av tiden. :) Men tack ellie, Simon, Camilla, Carina, stefanie, Elin och fredrik för en riktigt skön kväll! Nu är det dags för mig att sova, och ska försöka lägga oron inför religionsprovet imorn på hyllan, trots att jag inte pluggat ett dyft! Puss och kram / jmk

31 mars

Publicerat: 2010-03-31 | 16:02:10 i
Fint och skönt väder ute. Har varit i stan med skolan sen tidigt imorse. Har varit på föreläsning om matmyter på idrottsgymnasiet vid stadion. Det var jätte intressant och jag ska definitivt tänka mer på vad jag äter! Efter föreläsningen drog jag och Ellie till Stash och åt. Det är en riktigt bra italiensk lunchfik. :) åt en jätte god tallrik med pasta och rökt lax. Det var så värt priset! Kommer lägga upp lite bilder på det senare :) Nu sitter vi här på "Harry b James" och väntar på att Simon, Carina, Elin och några till! Ska ta en öl och fira födelsedagsbarnet, umgås lite och dricka öl. Bye for now! :)

Godnatt

Publicerat: 2010-03-30 | 22:24:18 i
Nu orkar jag inte vara vaken längre.. efter en stor kopp te och en god nattmacka är det nu dags för mig att sova. Blev tyvärr inget religionspluggande idag. Har gjort en massa annat istället och inte konstigt nog, så känner jag mig riktigt otaggad. Mycket skönare att sova! Hihi. Längtar verkligen till helgen. Vill träffa mamma för det var sådär 3 månader sen sist och det är faktiskt inte okej! Det första hon ska få när jag kommer innanför dörren är en stor bamsekram! :) sov sött, imorn är det sovmorgon för mig :)

hyllar

Publicerat: 2010-03-30 | 20:09:22 i

 ♥

/ bara för att ni är så underbart fina och ovärderliga vänner!


30 mars

Publicerat: 2010-03-30 | 20:01:55 i

tugba kom förbi mig idag, det var ett tag sedan vi faktiskt var efter skolan.. även fast hon inte var här så länge så kändes det skönt att få prata lite med henne. somnade därefter om igen, som den sömntuta jag är haha! ibland kan jag faktiskt undra över hur mycket sömn man egentligen kan behöva. vissa nätter, när jag får tillfälle, kan jag sova i 14 timmar om inte mer.. men trots det kan jag känna mig trött under dagen till att ta mig en två timmars nap bara sådär. finns det ingen gräns, då kroppen är på topp och verkligen skriker efter aktivitet? ibland kan jag faktiskt undra om det är så att jag faktiskt är en sån där sömngångare eller kanske var en björn eller varför inte en katt, i mitt förra liv?



kom rätt så nyligen ut ur duschen och ska se till att ta av mig handduks-turbanen jag har på huvudet och sedan sätta en ansiktsmask i fejjan. det låter väldigt frestandes i mina öronen det är så skönt avslappnande och lämnar en fräsch känsla i hela kroppen efteråt. :)
annars är jag mätt och belåten och väntar på att "dating inte the dark" och "desperate housewifes" ska börja på tv.. tills dess och tills senare..

morsning! ^


14:58

Publicerat: 2010-03-30 | 14:59:24 i
Får sova lite till nu.. Har smsat lite med folk, och inte riktigt kunnat somna. Tugba ringde typ nyss och kommer hit vid 4 tiden och så ska va prata lite grann och så har jag lovat att sy in hennes byxor :) funderar även på att gå ut och springa runt 5 tiden, då jag som sagt inte vaknade imorse då det var tänkt att gå ut och sprinnga.. (a) får se om sue svarar för smset också så man får lite sällskap i spåret för det är alltid lite roligare. Påsken är på ingång, hmm jag undrar om man fortfarande kommer att få ett påskägg av sina föräldrar eller om jag köper ett till mig själv. Imorn kommer det efterlängtade studiebidraget.. Får se om det blir en fika med Camilla imorn efter lektionen i stan.. Mycket funderingar, men de kommer säkert klarna upp under dagen :) puss

14:07 tisdag

Publicerat: 2010-03-30 | 14:08:12 i
Kan redan nu berätta att jag inte kom upp imorse.. Blev som så att vid nio fick jag praktiskt taget typ kräla mig bort från sängen. Kändes som mina ögon vad helt rödsprängda och svullna när jag började vänja mig vid att ha dem öppna. Illa inte sant? Då jag skulle ha redovisning i svenska om Marilyn monroes självbiografi valde jag rätt outfit ;) hade mörkblåa jeans, svart linne med Marilyn monroe tryck! :) fick MVG- på redovisningen och plus i kanten för outfiten. År riktigt nöjd! :) idag har jag också pratat i telefon med mamma. Ska göra en liten såkallad roadtrip i helgen som kommer. Först blir det till mamma i tumba på fredagen, farmor och farfar i tullinge på lördagen och sedan stan med kusin och faster på söndagen! Känns skönt att man kan slå allt i en smäll om man säger så. Har blivit ganska lite släktträffande senaste halvåret nu då mycket annat tagit tid i mitt liv som jobbiga omställningar, skolaarbeten, jobb och egentid. Men det har även blivit en hel del festande då jag fyllde 18 i november förra året. Mycket tid med vännerna har det också blivit :) ska nu ta och vila lite grann och även försöka njuta av det enligt mig pågående vårvädret. Sol, plusgrader, grusvägar, gräsmatta, fåglar och dess kvitter är för mig VÅR! :) Pussochkram

22:03

Publicerat: 2010-03-29 | 22:03:58 i
Jag tänkte berätta lite kort om min dag som började när jag vaknade klockan halv sju imorse.. Jag tog en varm dusch och gjorde en sån där take away frukost.. Blev skinkmacka och frukt :) en bra blandning.. Haha. Idag hade vi nämligen studiebesök i kungsängen hos arme'n.. Vi åkte dit i en hyffsat gammal men varm buss. Jag och Martina satt och lyssnade på musik på väg dit och en och en annan mini powernap fick man då jag inte sov så mycket inatt. Mjukisarna, tygskor och rosa adidas tröja fick bli dagens outfit då det var sagt att vi skulle ha oömma kläder. Tur var det för det var lerigt och ibland slaskigt på fr vägarna vi tog oss fram på. Vi fick en liten föreläsning på vad militären gör och allt annat vad det innebär. Var väldigt intressant faktiskt! Vi fick en rundvandring på området, åt lunch och sedan kollade vi på övningsfälten de hade. Dagens såkallade "dagens" var när martina fick bära mig på ryggen över en massa lera för att vi skulle komma vidare under rundvandringen, när Martina pekade på en stridsvagn och påpekade ett lock på själva skjutsaken.. Det roliga var att det var en litet, litet hål i locket och hon sa undrandes: hur kan en bomb komma igenom det där lilla hålet.. Skrattandes svarade jag att det var ett lock och att man såklart tar av det. Haha! En annan sak som var rolig var när vi satt och åt i matsalen. Jag skulle gå och hämta fler mackor och mäter Henke som håller i två brända bröd vi rosten. Jag frågade vad har hänt? Han svarade att han hade bränt bröden och gick sedan för att leta efter papperskorg. Jag gick tillbaka till bordet och enligt Martina lyste jag upp och hon visste att något hade hänt. Och jag berättade skrattandes vad det var. Då lägger ledare militären (han som föreläste för oss) som sitter två platser ifrån mig en kommentar som lyder: har ni förstört någonting så att det luktar bränt därborta?! Martina svarade att det bara hade hänt en liten olycka med rosten och militären sa då: jaha så jag behöver inte få höra någon utskällning sen då av någon i köket? Värst vad vi skrattade. Det som var själva grejen det var att militärerna gav en känsla av att inte lita så mycket på oss då de påpekade hela tiden att vi inte fick peta eller pilla på något eller röra eller fota något. Nu blev han orolig att någon av oss hade tagit sönder något haha. Ja dagen har varit bra, och väl hemma somnade jag nästan direkt och sov i så där 2 timmar. Jag lagade mat och pratade lite i telefon med Kicki :) nu har jag gått runt l min stora Sverige tröja och ansiktsmasl i fejjan ett litet tag. Dags att tvätta bort det snart och lägga mig. Imorn har jag bara en timmes svenska runt elva tiden och ska nämligen redovisa marilyn Monroes biografi så blir att träna lite på framträdandet och sen har jag funderat på att ta en springtur runt 8 på morgonen. Det känns riktigt hurtigt, och bara därför ska jag göra det! Hoppas hoppas jag kommer upp imorgon, annars.. Fy skäms jaana! Sov gott, puss till er :)

lalala underbar helg..

Publicerat: 2010-03-27 | 13:15:11 i

igår kväll blev det filmkväll med sue, veronica och tommy.. hann dock inte kolla klart på filmen. men det går attg hyra den igen. emil kom och hämtade oss och sen var det hem och sova.

idag satte jag klockan på nio, men ja.. jag gick upp klockan 10. det är typiskt mig att trycka på snooze. haha
åt en god och nyttig frukost och sedan har jag kollat på tv. nu är jag färdigfixad och ska ta mig till bussen upp till Åsas (min låtstas mamma) föräldrar och äta middag, måste ta mig därifrån lite tidigare än tänkt då jag och ett gäng ska på bio i stan. det var andreas idé men jag valde filmen. det blir Alice i underlandet fast i 3D. ;) skulle dessutom innan bion behöva kika in på kicks för att köpa lite nytt smink! igår blev en rätt så dyr historia fast fick med mig ett par klädesplagg faktiskt så det var det värt. köpte ett svart linne med marilyn monroe tryck på från H&M. ja jag är helt galen i henne, hon var hur cool som helst! köpte ett par budget gladiatorsandaler till sommaren som också var från H&M, en stickad rätt kort blekrosa tröja från H&M, en väska med nitar från H&M och slutligen en ny klocka i rosa från urochpenn. :) tänkte att det skulle vara kul att variera litegrann då jag har en vit stor klocka och en silver/lila gucci klocka sen tidigare. galen? nej bara otroligt crazy i shopping. sen att man slösar en massa pengar kanske inte är så bra, men det är så svårt att låta bli. ^

ha det bra, skriver mer senare =)
PUSS


26 januari

Publicerat: 2010-03-26 | 21:26:20 i
efter en uppsatsskrivning i tre timmar under dagen, knäckebröd och kavjar som på ngt sätt hamnat i min påse, shopping i city med veronica och sue sitter jag nu för mysmiddag med föräldrarna. snart ska jag till veronica och umgås med henne, tommy, sue, emil, chrille och hamberg :) trevligt trevligt. får se om vi drar förbi en affär och köper lite gott att äta också! :)

juste, kollar lite på lets dance finalen också ^^

pussochkram

en ny dag i skolan.. men ändå fredag! :)

Publicerat: 2010-03-26 | 08:42:52 i
en super duper dag ska det bli. vaknade sju.. det var skönt att få sova lite längre. tog en dusch och sedan klädde på mig och sedan bar det av till skolan. tänkte att det skulle vara gott att köpa frukost idag så det gjorde jag. sitter nu i skolan och pluggar. har lite grejer att göra idag som att vi har uppsatsskrivning i engelska C.. konstigt nog ser jag fram emot den.. då jag tycker om att skriva och speciellt på engelska då. =) annars blir det lite shopping idag efter skolan med sue. mysigt mysigt!
ha en bra dag idag allihopa! kram

Sen kväll

Publicerat: 2010-03-25 | 02:54:18 i
On my way home från stan.. Har varit på SAM skivan på göta källare. Åkte in runt halv elva med sue, emil, Hamberg, crille och amandorna :) slösade en viss mängd pengar men inte alls mycket.. Skönt ändå. Blev lite fylle ätande på donken innan vi hittade en taxichaffis som tog 450 kronor till Märsta för fem pers! Det var ju bra.. På E4an just nu och snart hemma. Eller ja vi ska sova hos emil inatt. Resten lämnar jag till imorgon. Får se vad som sker.. Godnatt gott folk! Pusspuss

in school

Publicerat: 2010-03-24 | 08:48:50 i
sitter i skolan med ellie, tugba och carina och kollar på gamla eurovision bidrag på youtube.. en del kommer man inte ens ihåg.. fast jag har en tendens att nästan bara komma ihåg de senaste :p
nej nu måste jag fortsätta skriva på min argumenterande text. kommer inte hinna senare då jag, kicki och sue ska på SAM skivan! =) hoppas bara man kommer upp imorgon.. inte okej annars.
pusshej

lite smått och gott från helgen

Publicerat: 2010-03-23 | 19:10:44 i


i lördags på väg in till stan :)



kicki den sötnosen :)

18:45

Publicerat: 2010-03-23 | 18:44:46 i
kom hem rätt sent idag då jag satt på rosersberg station i nästan en timme för att det var signalfel.. trots det var det en bra dag idag. promenaden till skolan imorse var jätte skön, solen var framme, och det var så skönt med frisk luft. det var inget jag hade tänkt mig när jag vaknade imorse, men kanske bra ändå att jag glömde bort att vi inte har engelska lektion de kommande tisdagsmorgnarna. :) satt och läste lite i kenzas blogg, som jag förövrigt brukar göra :) tycker om hennes bilder hon lägger ut. det blir lite mer personligt sådär och sen att hennes uppdatering är bra. hon skriver dessutom om enkla saker och är inte rädd för att visa vem hon verkligen är. kul tycker jag!

nu funkar min data igen, den har varit rätt så svart de senaste timmarna, men bra det för då fick jag lite efterlängtad sömn. det blir plugg nu det närmaste timmarna, för att sedan gå över på mysfaktor. ska ta en varmdusch och verkligen återfukta huden och lägga på en ansiktsmask. lite tv mys får man inte glömma.. blir nog dating in the dark och sen gå och lägga sig hyffsat tidigt. kan vara riktigt bra känner jag just nu. imorn ska jag trots sovmorgonen till halv ett, ta mig till skolan så att jag är där vid kvart över 8 och gå på b-klassens naturlektion så att jag sen kan ta tio i ett bussen hem =)

tisdag.. hmm ja snart så är det torsdag då är det lön som gäller. kikar lite på modegallerian.se som förövrigt är en av mina favorit klädessidor. jag vet inte om jag nämnt det men jag är helt GALEN i kläder och mode i över huvud taget. kan knappt gå i affärer utan att komma ut ur affären med minst en påse. finns både för och nackdelar med detta beroende, men.. jag är ung och tjänar egna pengar så jag väljer att spendera pengarna på sånt jag vill ha. vi alla har olika intressen och ett av mina är shopping =)

pusspuss

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!