lovely sunday!

Publicerat: 2010-01-24 | 17:51:04 i

gårdagen blev rätt kass.. förutom att jag fick den sömn jag behövde! äsch jag och sue hade tänkt att åka till anton i sigtuna och umgås med han och en massa andra men eftersom jag somnade så sket sig alltihopa haha sen vaknade jag sex på morgonen och ba: va?! :)

nej men dagen har varit sådär mysig. sitter hos sue nu och vi går igenom hennes garderob eftersom vi planerar på att köpa in en massa nytt sådär lagom inför allt som händer till våren/sommaren med studenten inräknat! (;

ha det bra, och simma lungt (a)




fredag

Publicerat: 2010-01-22 | 20:02:00 i
är otroligt lättad över att ha det muntliga framförandet i engelska avklarat! nu är det bara att slappna av tills på söndag då det blir till att göra det tre citaten från engelska boken.. bara att ligga i :/
men för övrigt ha det varit en bra dag :) och det måste ju ha med gårdagen att göra, då jag blev utsedd till årets medarbetare på jobbet! min chef och mina arbetsledare var urgulliga som kom fram med en stor blomma och kramar. puss på er (:

middag avklarad, sitter hos sue, och hon har precis färgat sitt hår. och snart blir det till att fixa det sista och sen styra iväg mot sigtuna och fira ali! myspys..
något som dock inte är så mysigt är det att jag ska upp om sådär 12 timmar och åka mot jobbet haha

nejmen nu har jag inte tid med det här
måste bara säga ytterligare ett par ord..
LYCKA TILL ikväll kicki ;) <3
GRATTIS igen Mikaela till körkortet och grattis till kim som klarade teorin!

och sen.. pusshej :)

Måndag igen..

Publicerat: 2010-01-18 | 23:50:09 i
Ja helgen var helt fabulous om ni frågar mig. det var utgång på fredagen, på lördagen började det lungt då jag behövde vila upp mig efter gårdagen.. sen bar det iväg till emil för att kolla på film med han, sue, narin och crille. MYS! och på söndagen kallade plikten och jag tog mig till jobbet så där duktigt trött.

nu sitter jag här, trött efter en lång dag i skolan, hos min bästa vän som ÄNTLIGEN har kommit hem från Chile.
det går ju inte att beskriva hur brun hon är.. klart man blir avundsjuk ^

äsch nu ska vi kolla på new moon, som förövrigt var en av sakerna hon hade köpt till mig den lilla skrutten!


drömt sött, pusshej!

12 januari 2010

Publicerat: 2010-01-12 | 22:55:53 i
är så himla trött.. just därför orkar jag inte skriva mer än att det har varit en låång dag idag.
och snart kommer min bästa vän hem igen. bara ett par dagar kvar nu ^

nä nu ska jag ta och kolla klart på paradise som förövrigt slutar typ nu.. sen blir det sängen för mig.

pussåkram

          

levande minnen

Publicerat: 2010-01-10 | 21:08:19 i

kom att tänka på sommaren nu när jag satt och förde över bilder från datan till min iphone, och jag då hittade en mapp med bilder som jag tagit just från sommaren 2009 på vårt landställe.. får verkligen sommarkänslor, vill ha det gröna gräset om mina tår och det blänkande halvt kyliga vattnet och den varma stekande solen. vill ha värme NUU!

..och har verkligen upptäckt att jag verkligen gillar att fotografera, speciellt när man har pappas systemkamera till hands, på så sätt gör man gamla minnen levande. man kan alltid kolla tillbaka och minnas!
här är ett smakprov ;)

   
  
   
  


äääntligen helg!

Publicerat: 2010-01-08 | 17:32:46 i

kvällens planer; fruktsallad & film marathon.. hur mysigt som helst! men kan inte förneka hur taggad jag är på att gå ut.. hmm.. får se hur kvällen blir ;)
Puusss



           "people can take a lot, but noone can take away your memories"


kommer du ihåg?

Publicerat: 2010-01-08 | 16:54:39 i

                                  

                                                           min bästa vän..


minnen

Publicerat: 2010-01-08 | 16:37:37 i

                          


7 januari 2010

Publicerat: 2010-01-07 | 22:59:18 i
Kom hem för ett litet tag sen från stan, där jag var på värdinnekurs :) Var hemma hos the edin's och det började med att vi satt och lyssnade på teorin. senare ansiktsmålade vi, och janira och linda målade varandra till tigrar och jag målade erik till hello kitty, medans jag själv blev en sån där snygg tiger jag med haha.. om ni inte förstår vad jag har sysslat med kan jag bara säga att det var en kurs med jobbet som jag var på. :)
Sedan bjöds det på en underbar middag med bland annat kyckling, pastasallad och ost&kex. MUMS!
Fick därefter skjuts hem av en snäll tjej som jobbar på nytorp om jag minns rätt och slapp alltså åka hem komunalt. jipi!
Kan bara säga att jag frös som f*n idag! iof var jag absolut inte klädd för det kalla vädret, då jag hade pennkjol, skjorta, väst och slips samt mina enkla tygskor etftersom jag inte tänkte så långt imorse när jag valde kläder haha..

men nu sitter jag här, precis kommit ur duschen och väntar på att sue och mary kommer hit för att dricka te. Sue ska dessutom sova här, så det blir väl en sån där kärleksfilm ikväll med och sedan något gott att äta till.

Humöret idag är på topp förutom att en del känslor bubblade upp under dagen. Men det blir nog lite bättre nu under kvällen (;

Ja, vad mer ska man säga. skola imorn igen, och jag känner mig så otroligt trött, vill bara sova natten och dagen ut. men då slog det mig, att det är fredag imorn och att jag ska tagga till inför helgen.

Såhär ser mina planer för morgondagen ut för tillfället; eftersom vi trodde det var 150 dagars imorn så hade vi tänkt att gå på det imorn, men eftersom det tydligen inte är det så funtar vi på att dra på bio eller ut och klubba i stan kanske. Det enda som gör ont, det är min plånbok. Har spenderat väldigt mycket pengar på kläder och julklappar nu under lovet och det märks verkligen nu! skönt är det att jag nu får se fram emot den 25e då nya pengar rullar in. kommer att spendera mest på nöjen men känner mig själv också, och VET att det kommer att köpas en massa nya då kläder också (a)

säger nu pusshej (: sov gott

värt att tänka på

Publicerat: 2010-01-07 | 00:02:35 i

                                           

Dagarna kommer.. dagarna går
Det enda vi vet är att tiden består
Men det ska du veta att tid är som sand
den rinner så lätt ur den varmaste hand
Så lev ditt liv väl och gör vad du vill
för tiden står ju inte still
Och när du levt och gjort allt du ska
då kan du gå vidare och ändå må bra.


Något som jag faktiskt har tänkt på är detta. Vi har lite tid på jorden om man nu inte tänker på livet efter döden. Just därför ska vi följa vår egna vilja, och använda tiden till att göra det man helst vill göra. Låt inte din chans till kärlek gå förlorad, utan ta chansen. Låt inte tiden styra dig, utan styr tiden. Men våga hålla fast vid den du älskar, ge inte upp. Känner att detta är riktigt viktigt. Vem är vi, om vi inte följer våra drömmar och gör det vi vill göra?

                                      


om du läser det här så ska du veta att..

Publicerat: 2010-01-06 | 23:50:02 i

du är den bästa vän man kan ha, den finaste man kan känna
du har alltid ställt upp och stått vid min sida
du har alltid fått mina tårar att torka och alltid gett mig det stöd jag behövt
nu är du inte här, och jag saknar dig hjärtat.
trots avståndet, så vet du att du har din bästa vän här borta i kalla sverige
och snart kommer du hem igen, solbränd din lilla sötnos!
du kommer alltid och förevigt att vara min bästa vän, och ja hoppas att du vet
hur mycket jag älskar dig <3


6 januari 2010

Publicerat: 2010-01-06 | 23:40:22 i

Har varit med sue idag under dagen. hon sov hos mig så vi gick upp ganska sent och skippade frukosten och gjorde pasta istället som lunch eller nåt :) sen drog vi till väsby centrum eftersom sue skulle kolla på jacka. haha när hon hittade en peak jacka som hon skulle pröva såg hon inte att det satt en larm sladd på jackan och hon började dra bort den, haha fan vad chockad hon såg ut när det började tjuta :D och såklart när hon skulle pröva jackan hängde hon ifrån sig en annan jacka hon skulle prova, och såklart kommer en tjej och tar jackan och prövar den. haha sue trodde att tjejen skulle köpa den och såg lite olycklig ut, och det skulle varit lite olyckligt eftersom det var den enda storleken som fanns kvar i just den modellen som passade henne. om jag ska sammanfatta allt har jag skrattat hur mycket som helst idag, har kännts jätte bra :)

när vi sedan tar oss hemåt, så skulle jag möta min söta mikaela, för att ta en promenix. men det jobbiga var att vi höll på att frysa ihjäl! alltså man kunde verkligen inte vara ute, så vi gick hem till henne och började koka te och åt lite vindruvor samtidigt som vi satte på "mamma mia". det var riktigt mys. tror det såg lite roligt ut när vi satt där och trallade på abba låtarna, som vi inte ens kunde helt.. lät väl ungefär så här: "lalal... Glasgow.. lala *nynnande* super trouper.. osv.. ^^ sen åt vi en god middag och sedan bar jag mig hemåt i kylan. Kändes ändå ganska skönt att promenera för en gångs skulle, eftersom jag ärligt talat har lite ångest för all choklad jag ätit under julen HAHA och det är inga små mängder jag ätit, fast i och för sig det är julen vi pratar om. Det är mörkt och kallt och då är det mysigt att äta god mat och en massa choklad. det hör ju till julen liksom.
men när jag kom hem tog jag iaf en varm dusch och satte mig i soffan framför tvn och försökte få upp blodcirkulationen igen.

Imorn börjar skolan igen. Förmodligen som alla andra, har jag helt och hållet vänt på dygnet nu under jullovet. Så hmm.. jag vet inte riktigt hur jag ska kunna sova ikväll. ska i alla fall kolla klart på vänner och sedan försöka, hoppas bara jag vaknar imorn och inte sover till tre på dagen.. skulle inte vara så lyckat. men då är det bara att skylla sig själv (a)

.. sov gott!

                      


en lång seg dag..

Publicerat: 2010-01-05 | 00:32:53 i



vaknade halv tre idag. kändes ganska segt, eftersom man missat sådär halva dagen men den slutade ganska bra ändå! :) bestämde mig för att ta en dusch, äta och fixa mig lite grann och sen gav jag mig ut till mary och pratade lite (: sen så drog jag på bio med sue och såg trubbel i paradiset.. som alltid så snackar vi ganska mycket och länge om livet och slutar nästan med att vi missar filmen då vi fortfarande sitter kvar på donken och äter cheeseburgare..den var riktigt bra och både jag och hon gick därifrån lite ledsna, eftersom det var en kärleksfilm .. haha (a)

men nu sitter jag här hos sue, och hon läser lite grann ur sin dagbok, den sötkorven! vi ska nog ta och dricka lite te, och spela lite nitendo game cube.. ;) fan vilken kväll alltså! 

Som sagt, har skaffat blogg nu också. hade aldrig tänkt att göra det men ja gjort är gjort ^

ha det bra! pusshej


                                   


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!