update low

Publicerat: 2011-07-01 | 15:39:13 i
sommarjobbet har gått igång riktigt ordentligt nu och är knappt hemma något. ganska tråkigt ibland men roligt på samma gång att få åka runt i Sverige och jobba på festivaler. har b.la. vart borta på sweden rock, metaltown, köpingsvik över midsommar och where the action is i göteborg nu i veckan som va. blev lite ändrade planer då jag skulle vart i västerås eller algutsrum på öland nu under veckan, men blev lite knas med chefens schema så jag blev ledig. riktigt härligt faktiskt! nu har jag en vecka på mig att njuta riktigt ordentligen av sommaren och ledigheten innan jag drar på långrunda med sonisphere i sthlm, sjöbo, östersjö och kivik på schemat så blir inte mycket hemma sen på ett tag.

sue och martina kommer till kalmar ikväll och i alla fall martina stannar till söndag. kommer bli helgrymt! har inte träffat martina sen i vintras och hann inte va så mycket med sue förra helgen när hon var här eftersom jag jobbade hela midsommarhelgen. blir nog öland på lördag eller något med grillning/sol/bad och eventuellt övernattning med tält eller sovsäck på stranden! var senast uppe i böda eller byxelkrok (som jag i prinicp spenderade alla mina somrar på med farmor och farfar när jag var liten) när jag var typ 11-12 år, så ska bli en riktig härlig tripp! ska se till så att det blir av bara :) i så fall blir det jag och tjejerna och kanske ett par killkompisar. ska även kolla med lite andra vänner :)

som jag nämnde så har jag inte vart mycket ledig. har haft fullt upp med att åka runt i sverige på marknader och festivaler i alla från göteborg, stockholm, kalmar, öland och skåne sen har jag haft fullt upp med flytten och allt. jag och kicki har fått en egen lägenhet här i kalmar. sjukt fin lägenhet och vi trivs som bara den. har inte mycket möbler men man får ta lite i taget. har nyligen köpt en ny soffa. kicki har köpt en ny hylla och sen har vi ett nytt tv bord och köksmöbler. får heller inte glömma ikea shoppingen med allt från ostyvlar till knivar.. sånt man behöver haha!

slänger även upp lite bilder från sommaren so far (:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!