kärlek

Publicerat: 2010-10-31 | 20:06:42 i

en sak jag har märkt är att jag under det senaste året faktiskt lärt mig att älska mig själv och lärt mig att jag inte behöver vara beroende av någon annan. vi behöver inte andra för att känna oss speciella. det är något du själv ska veta. tvivla inte på dig själv. du ska inte behöva vara beroende av en annans kärlek. jag snackar inte om vänner eller familj utan om att hitta flickvän/pojkvän. jag har alltid varit en tjej som föredrar förhållande och lång underbar kärlek. det gör jag fortfarande, men ändå är jag inte densamma.

jag har lärt mig att vara oberoende. jag lär mig fortfarande mer och mer, men har aldrig kännt att det riktigt är skönt att vara oberoende, att vara singel. det är faktiskt helt underbart! har aldrig riktigt förstått andra när de berättat att de haft den känslan men nu förstår jag verkligen. kärlek dyker upp en dag. en dag så kanske jag möter "honom" men förfan inte nu! det låter som en världsberömd klyscha men det är så himla sant! lev livet som ung, se dig om och förverkliga dina drömmar! .. det är något jag ska göra! som det ser ut nu så ska jag utomlands; jorden runt, jobba som flygvärdinna, jobba på ett stort företag och träffa en massa människor från olika länder. jag vill se mig om, och tänka tillbaka på mitt liv som en resa. en resa om spännande äventyr, människor jag träffat och erfarenheter/kunskaper jag skaffat, och sen vill jag satsa på kärlek, familj.. hus villa och volvo.. HAHA!

live and be independent ;)


31 oktober 2010

Publicerat: 2010-10-31 | 19:11:40 i
äntligen hemma! jobbade 10-15 idag och därefter satt jag kvar ett tag och pratade med lilla elin :) efter ett gympass på 45 minuter och en anställd kom fram till mig och frågade om jag hade långt kvar då de stängde, så är jag nu äntligen hemma! ska ta en dusch och bara njuta av kvällen som är kvar :)

tog även ett långt prat med jonas. han hämtade upp mig efter träningen. efter omständigheterna kände jag att det var bäst, att vi borde fortsätta som vänner..

fan fan fan! imorn jobbar jag till 03.. suck! eftersom mina bussar slutar gå redan vid 23 så kommer jag sova hos amelie. skönt att det löser sig i alla fall :)
kram på er!

grattis vännen

Publicerat: 2010-10-31 | 07:53:07 i
igår fyllde min martina 19! måsta passa på att sjunga för henne i telefonen sen då jag inte kunde fira hennes födelsedag igår! riktigt surt.. 

börjar jobba vid tio och klockan tre, när jag slutar ska jag självklart förbi gymmet :) ha en bra dag!

ÄLSKADE FÖRÄLDRAR

Publicerat: 2010-10-29 | 00:30:43 i
pappa ringde mig idag och berättade att han och min låtsas mamma hade pratat lite grann om att de nämligen tänkte köpa en data till mig! SNACKA OM JAG BLEV GLAD! :D precis vad jag behöver just nu men som jag inte kan lägga pengar på. riktigt behöveligt! pappa sa att det var för att de är stolta över att jag klarar allt nytt med att flytta hemifrån och att ta hand om ekonomi och sådan själv men också för att jag snart fyller år. så nu har jag suttit nästan halva kvällen sen jag kom hem från träningen, och kollat på datorer. och jag har hittat den.. det är en HP pavilion DV6-3008.



den är sjukt snygg, prisvärd och riktigt bra med tanke på datorns minne, hårddisk och tillbehör i den och lite sånt. tänk vad underbara föräldrar kan vara! :)

tjugonionde oktober två tusen tio

Publicerat: 2010-10-29 | 00:23:17 i

godkväll eller man kanske ska säga godnatt..?

kan inte sova, eller har inte försökt än men jag är absolut inte trött. idag har jag sovit ut, vaknade väl sådär runt tolv och satte mig framför datorn, städade lite grann och började att packa ihop träningskläder. därefter åkte jag och kicki till gymmet. fyfan vilken härlig dag att träna! det började med att vi körde 45 minuter på crosstrainern på "fat burning" programmet.. grymt härligt att träna samtidigt som man kollar på top model och smallville.. haha allt går ju så mycket fortaaare.. ;) efter det körde vi lite styrketräning. efter det var vi inte ett dugg trötta, helt sjukt! kände mig som en riktig duracell kanin som bara går och går och går... och ja ni vet resten. hehe

efter att sen också kört ett riktigt jäkla härligt spinningpass så fick man koppla av i bastun. nästa gång får det bli bubbelpoolen också :) men det är inte allt.. jag och kicki storhandlade en massa mat och snacka om att det var billigt. vi fick tre hela stora fyllda kassar med mat för bara 500 kronor. otroligt värt! ja, så har min dag sett ut. inte gjort mer än att träna i princip :) skönt var det!

nu ska jag väl ta tag i det där med att sova, så att man kommer upp imorn. ska nämligen det allra första jag tänkt göra under dagen; köra bodypump!

sov gott!


en bild från i våras då jag var ute och sprang :)


27 oktober 2010

Publicerat: 2010-10-28 | 00:04:07 i

Bon soir!

efter en lång dag så är jag äntligen hemma. vi stannade till och åt på MAX. 16 nuggets, pommes, cola och en glass senare så kändes det som att jag var tvungen att kasta mig in och ut ur bilen för att sätta mig normalt det bara gick inte hehe.. imorgon ska jag ta mig en sovmorgon och sedan in till kalmar och träna. ska bli riktigt skööönt!

nu ska jag nog ta och rensa datorn lite grann. har nämligen min andra data här nere, och den är rätt seg den med.. vad gör jag med datorer egentligen? hihi

sov gott


26 oktober 2010

Publicerat: 2010-10-26 | 23:35:00 i

tjohej!

jag vet.. det har varit heeeelt dött här men jag lovar att det finns en riktigt bra förklaring till det! jag har i alla fall haft otroligt underbara dagar.. känner mig så underbart glad och lycklig, peppad till max och läängtar sååå till jul och nyår! ;) mer säger jag inte..

äter fortfarande de där jäkla penicillin tabletterna.. fast jag ska inte klaga, det har gott bra! tror ändå jag har missat att ta några ibland. man ska nämligen ta tre stycken per dag.. hehe men jag ser en stor skillnad på mina halsmandlar och det är lika med; TOPPEN!
imorn väntar en lång och dryg dag.. lär gråta en skvätt också. nog om det (hehe.. ja vad är det jag snackar om..?) men sov så jätte gott. det ska jag göra :)

kram


läkarbesök

Publicerat: 2010-10-19 | 22:30:55 i

Bon soir!

idag tog jag mig till läkaren för att kolla upp min hals. den är som sagt helt öm och mina halsmandlar är uppsvullna till golfbollar. efter en tids väntan mellan undersökningarna och blodproven och allt så sa de att de skickat prover till labbet och att de trodde att de kunde vara halsfluss. så nu sitter jag här med penicillin som jag ska äta i tio dagar. jag hoppas det verkligen blir bättre!

annars har det inte hänt så mycket. längtar tills jag kan skriva mer. vill lägga upp bilder och blogga på om allt möjligt men jag har inte riktigt orken till det just nu så det blir så lite som det blir. och kicki har fått sin hemtenta just nu så lär inte bli så mycket tid för mig vid datan heller.

jag hoppas att ni har haft en underbar dag. det är så jäkla kallt ute just nu. men som tur är har vi fått upp värmen i huset nu när vi eldat. hyrevärden borde komma snart och fixa in den där värmepumpen! ;)
kram


en månad

Publicerat: 2010-10-18 | 11:25:30 i
.. ja det är exakt EN månad tills jag fyller år.. WIHO!

18 oktober 2010

Publicerat: 2010-10-18 | 11:24:57 i

godmorgon!

hade en massa planer idag men nu är jag sjuk istället. herregud vilken jobbig natt. jag kallsvettades, drömde mardrömmar om att jag skulle åka till england och sen blåste biljetten bort, och sen höll jag på att missa planet. usch! funderar på att faktiskt ta mig till läkaren för att undersöka min hals. mina halsmadlar är stora som golfbollar, kan ju vara streptokocker..?

men ha en bra dag allihopa! nu ska jag äta frukost (:
kram


17 oktober 2010

Publicerat: 2010-10-17 | 19:42:21 i
förlåt kära vänner! förlåt till mig själv. det var ett par dagar sen jag bloggade och det är ju princip en del av vardagen. bättring nu!

jag har i alla fall hunnit blivit sjuk igen. i helgen var jag ute med ela, carro och kicki och sen kom jonas och skulle hämta upp oss. men jag försvann. haha jag tappade bort ela och sen visste jag inte hur jag skulle komma hem. men en taxi resa senare så var jag hemma och fick äntligen min jacka tillbaka som med andra grejer låg i jonas bil. oj vad jag frös! annars har jag varit på äventyrsbadet också där jag och kicki badade lite och simmade.

om jag sen ska berätta lite om idag så har jag sovit. jag sov till tre. TRE på dagen! fyfan vad chockad jag var när jag gick upp "imorse" och då kunde jag sovit mer. vi blev hembjudna till jonas på middag. vi umgicks med han och hans brorsor och sen firade vi vår lilla månads dag lite också. och vet ni vad? jag fick övningsköra också! :D
fyfan jag älskar att köra bil! jag körde inte lite idag heller, och stolt är jag för med tanke på att jag bara kört några gånger så är jag sjuuukt duktig! idag körde jag dessutom förutom på landsväg som jag kört på tidigare, körde jag också på större väg med möten och kom upp i 80 km/h. wooohoo! körtkort snart kanske? ;)

nu ska jag laga lite mat och somna framför den öppna brasan hihi. kram på er!

12 oktober 2010

Publicerat: 2010-10-12 | 21:30:23 i
hej bloggen!

idag har jag varit på öb och handlat hem en massa godsaker. nu har jag och kicki ett skåp fyllt med chipspåsar och en massa godis! om det var någon som en gång sa att man ska bunkra upp inför vintern så är det det vi har gjort nu. eller ja i alla fall inför helgen ;)

jag och jonas åkte även förbi köpcentrumet här på öland där jag äntligen hittade det jag sökte! jag har nu tagit upp en hobby. jag har börjat måla! och jag köpte hem en massa penslar, oljefärg och mycket mycket mer! fyfan vad glad jag är :) efter att ha varit hemma sen i några timmar och redan målat min första tavla så var det dags att ta sig till jobbet. jobbade bara fyra timmar idag men fyfan vad skönt! nu ska jag lägga ifrån mig datorn och börja måla på min andra tavla. har även en tankte på att starta ytterliggare en blogg där jag kommer att fokusera på min hobby.. målandet :)

puss och kram

hemma

Publicerat: 2010-10-11 | 19:19:30 i

är fortfarande inte helt frisk men imorgon ska jag till jobbet igen. måste tjäna pengar, så hemskt men så sant som det låter. kickin är hos några vänner från skolan ikväll men kommer förhoppningsvis hem ikväll. jag håller på och lagar urgod mat. det blir pasta med napoli sås (italiensk pasta sås) med lilla sallad  och sen honungstee. efter det blir det chips och choklad. fyfan jag och kicki tryckte i oss i princip en hel påse idag. fyfan vad gott! :D

nej nu måste jag kolla till pastan och sen ska jag äta maten framför paradise hotel! säsongstart ikväll ju! wiiiiiie!

 
en AS god pastarätt som jag lagade i somras innan jag flyttade! :) såsen är gjord med kycklingfilé som jag stekte först, sen lade jag till kokosmjölk och en massa kryddor. fyfan vad gott det var! hehe


11 oktober 2010

Publicerat: 2010-10-11 | 13:51:19 i
hej allihopa!

är fortfarande inte helt frisk än, så jag är hemma från jobbet idag igen. känner inte av feber just nu men oj vad snuvig jag är. jag vill bli frisk igen så att jag kan fortsätta träna! sen i lördags har jag druckit sjukt mycket te, haft rejäla koftor och tröjor på mig så att jag ska kunna behålla värmen, och det känns som att det går framåt! wiho!

snart om ett tag, ska jag möta upp kicki vid bussen och så ska vi ta oss in til färjestaden. vi ska nämligen köpa lite grejer! mer om detta sen.. hehe
puss

lördagskväll

Publicerat: 2010-10-09 | 19:35:01 i
hej allesammans! har i princip sovit bort hela dagen då jag bara blivit sämre tyvärr. men jonas kommer över en stund i alla fall så det blir lite filmkväll. :)
kollade klart på unrest och den var faktiskt riktigt äcklig! tydligen är det riktiga lik med i filmen, men jag vet inte känns svårt att tro på. kanske för att det är så sjukt. se den! :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!