21:44

Publicerat: 2010-02-28 | 21:44:34 i
nej nu är det dags för mig att sova, jag ska upp tidigt för att jobba imorn.. så en god natts sömn skulle inte skada. ikväll träffade jag sue och jag köpte hårfärg.. blev riktigt nöjd faktiskt! :) det blev en mörkare brun chokladig färg med lite stänk av rött i. väldigt fint tycker jag!

sov gott och dröm sött.
puss

hetast just nu i min iphone

Publicerat: 2010-02-28 | 21:29:30 i

Låten "one time" med justin bieber! den är uuuurgullig, du bara måste lyssna, och när du gjort det kommer du vara fast! :)


aaaah det börjar närma sig..

Publicerat: 2010-02-28 | 17:56:52 i

god she's awesome

Publicerat: 2010-02-28 | 17:53:10 i



jag älskar människor som står upp för sig själva och kämpar i motgångar och som alltid står på sina egna ben.
Alla mår dåligt ibland men de är de som kommit upp på benen igen som förblir de starka. jag måste också bara säga att jag beundrar Britney som gått igenom en massa i livet men som fortfarande står på benen. GO GIRL!


äntligen hemma

Publicerat: 2010-02-28 | 17:35:20 i
har jobbat sen imorse, och det är så skönt att äntligen vara hemma! någon som dessutom dök förbi på jobbet var ingen mindre än Kajsa Bergqvist och hennes man Måns! det roliga var att hon märkte att både jag och Vina kollade på varandra med ett stort leende på läpparna, så hon kunde självklart inte stå emot att le hon heller.

                  

tretton nuggets senare sitter jag helt utslagen i soffan och kollar på real housewives. ska ta och stoppa lite tvätt i tvättmaskinen, duscha och sen upp till sue. får se vad vi hittar på. juste! måste lägga upp alla bilderna från studentkryssningen också men kan bjuda på en så länge =)

                   



CYA!

lönehelg

Publicerat: 2010-02-27 | 14:09:08 i
kom hem igår från 100 dagars kryssningen.. jag säger bara boöket slitage! åkte dit taggad till tusen å umgicks med mina underbara tjejer, kom hem med blåsor, någon konstig smärta i knäet och otroligt trött/hungrig. men det är så de ska va. slängde mig i sängen direkt när jag kom hem och vaknade ett par timmar senare. skulle gått ut på krogen men blev "valentines day" på bio med sue. jag kan verkligen rekomendera filmen! den var jätte bra, en riktig kärleksfilm. kunde ju inte låta bli att låta tårarna komma fram som den kärleksgalne jag är. men var jag ensam? nej haha ^

Idag ska jag, kicki, sue och veronica ha disney filmkväll. blir väl alkohol och god mat till de (: en riktigt tjejkväll med andra ord! nu är det till att fixa mig lite grann så ska vi inhandla lite gott till ikväll =)

puss

oj vilken morgon

Publicerat: 2010-02-23 | 08:42:19 i
kan inte förstå hur jag kom upp imorse, det var nog den jobbigaste morgon på länge haha men in i duschen och sen var jag mycket piggare. nu har jag engelska c och ska skriva på en uppsats. senare ska jag färga nicoles hår, och träffa c ;)

pusshej

Börjat att blogga via mobilen ^

Publicerat: 2010-02-22 | 22:34:29 i
Okej jag erkänner att jag blivit av en blogg nörd.. Dock inte lika mycket som jag varit och fortfarande är för Facebook men får se hur de blir med de nu. Det är här ni kommer börja hitta mig om dagarna förutom att jag lever mitt liv ^ har varit sjukt kallt idag och det är som sagt hur mycket snö som helst ute. Hade tur som fick skjuts av pappa imorse, och ja jag struntade i SL:s vädjande om att stanna hemma. Det har jag inte haft råd med då det är som jag tidigare berättat, mycket plugg! Jag och Mikaela genomförde vår projekt redovisning UDF och det gick faktiskt bra för att ha mestadels improviserat ;) åkte hem å lagade mat sen tog jag mig till Nicole och pluggade sam. Såklart så satt jag och dagdrömde på bussen och jag missade min hållplats. En positiv sak med det var att jag fick mig en liten promenix.. Sedan träffade jag sue och vi åkte och köpte strumpbyxor haha och åt på donken ^ gott! Nu ska jag tänka bort skolan för ett par timmar och få mig rikligt med sömn.. Imorn är en ny dag och mera packande.. Kryssning på onsdag :) Sleep well n cya! ^

söndag och gamla foton

Publicerat: 2010-02-21 | 20:09:19 i



ja vad kan man tänka sig att göra en sån här dag då det är otroligt mycket snö ute och man nästan fryser öronen av sig? inte går jag ut i alla fall, det är en sak som är säker =) jag har pluggat och ätit hela dagen och bara varit. det är så skönt. det är så mycket måsten annars så varför inte ta dagen i akt och bara vara?

nu funkar min bärbara igen, har köpt nytt trådlöst internet och allt fungerar finemang! har även suttit och kollat på en massa gamla bilder som jag inte kollat på sen hur lång tid tillbaka som helst. De jobbiga är att jag har en massa känslor kopplade till en del bilder, och det blir inte bättre utav att musiken som spelas just nu är så otrolig bra träffsäkert till just varje bild jag kollar på!

nej nu ska jag nog ta en varm dusch och sen mysa mig ner i soffan med en tjock morgonrock, te och en bra rulle. ^ inget fel med det eller hur. nu fattas det bara rätt sällskap.. (a) bilden togs förövrigt förra vintern påväg till idrotten. vacker är den!

puss och sov gott allihopa. kanske kommer ett litet inlägg senare ikväll bara för att jag älskar att blogga


CYA!


14:25

Publicerat: 2010-02-21 | 14:24:12 i

kom hem vääldigt sent igår och med det menar jag klockan 2.. det var sent för att vara en dag då jag hade jobbat. mina ögon värkte bokstavligen. men nu är jag pigg och glad som vanligt och fått sova ut. blir dags till att plugga, annars får vi se vad dagen annars bjuder på =) lägger upp en bild på mig och kicki från i somras.. enjoy!



kram på er


Hissa eller dissa

Publicerat: 2010-02-18 | 23:09:51 i
Jag hissar min underbara och bästa vän kicki som jag förövrigt saknar! Vi har kännt varandra i sju år och hon har alltid funnits där för mig oavsett vad, när eller vart på dygnet klockan stått. Tack för att du finns! <3 Alla de dagarna då snön ligger som högst, de dagarna då man nästan inte kan gå utomhus pga av extrem kyla eller rådande snöstorm, då skiter sig allt i kommunaltrafiken, det är något jag riktigt dissar! Det är vinter varje år så varför är det samma problem som återkommer? Bussar är inställda eller sena. Tåg är försenade ibland i timmar, och det sker signafel stup i kvarten! Förlåt om jag låter gnällig men finns det inget vettigt man kan göra/installera eller kan man inte försöka planera eller anpassa elektroniken bättre? Eller är det bara jag som känner så här? Skärpning SL!

Trött.....

Publicerat: 2010-02-18 | 22:58:43 i
Är så himla trött, det är det bästa ordet just nu! Var as taggad på jobbet idag, trots gästklagomål som ja, man inte har något annat val än att ta. Dessutom så har jag en bula rakt på huvudet, och brännmärken från den stekheta oljan Linus råkade skvätta på min arm. hela restaurangen måste ha hört mitt skrik. Hur lyckas jag med allt det här? Kan någon svara på det? Blir annars så glad av alla trevliga människor man träffar på, och att jag har urgulliga arbetskamrater :) känn er träffade if you guys are reading this! ^ nej nu ligger jag i sängen och ska släcka nattlampan och sova.. Måste upp hyffsat tidigt imorn och åka till skolan.. Sov gott Pusss

torsdag

Publicerat: 2010-02-18 | 10:11:35 i
sitter i skolan och har religion. jag, martina, nicole och emil ska ha ett muntligt framförande om anitisemitism och sionism.. det går ganska bra faktiskt. men väldigt drygt såhär tidigt på morgonen.
har packat väska och ska till jobbet sen efter skolan (:
CYA!

tuff dag

Publicerat: 2010-02-17 | 20:29:01 i
sov för lite inatt som vanligt, men äsch det tar jag igen ikväll! ^
har en massa planer för helgen men känns som jag samtidigt vill ta igen lite egentid också så det får man absolut klämma in lite här och där. på fredag ska jag till lilla fröken elin näslund som fyller 19 :) blir super mys! på lördag ska jag jobba och sen träffa c (; och på söndag ska jag träffa min lillasyster som jag inte träffat på flera, flera år! typ sen jag var 12-13 år eller nåt. ska bli super roligt, plus att man såklart är lite pirrig i magen, hon är ju runt tonåren nu och man inser bara hur mycket man egentligen missat..

har dessutom börjat läsa biografin Marilyn Monroe skrev som heter "Mitt liv". den är så otroligt bra! har redan läst rätt mycket för att ha börjat igår. ett tips, om ni ska ha ett arbete kring en person, så läs hennes bok!



nu ska jag duscha och sen blir det mer bokläsning. gasen i botten ^

CYA!

sommar, ge mig sommar.

Publicerat: 2010-02-16 | 18:22:03 i

nu är peru resan med sue i sommar, BOKAD! kommer vara borta hela juni och det kommer nog bli hur kul som helst!



en annan rolig sak jag bara måste berätta är att jag idag fick min studentmössa! i love it :)




CYA!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!