Go kväll!

Publicerat: 2010-04-30 | 21:37:04 i
Har varit en full dag med en massa shoppande, tacobuffe och skratt! Har hittat min studentklänning!! Wiie! :) nu ska vi, Martina sue och jag till Uppsala med ett par grabbar och göra stan osäker! Bilder från idag kommer upp på bloggen imorgon hihi. Puss och kram!

valborg

Publicerat: 2010-04-30 | 10:40:30 i

idag är det valborg. dagen då alla ungdomar maxar festandet. så har jag också alltid varit men i år så vill jag inte göra en stor grej av allt. jag ska in till uppsala med tjejerna och bara umgås. förhoppningsvis kommer vi att äta ute någonstans innan så det ska bli myspys. måste dessutom till sollentuna för att köpa en studentklänning.. suck!

just nu sitter jag med en del plugg som jag måste göra inför "Grand seminar" i engelska C.. och jag mår jätte dåligt.. jätte konstigt verkligen för jag har mått illa och haft ont i huvudet i flera dagar nu. men jag sover gott om nätterna så jag förstår ingenting. jag får knappt i mig den goda salladen jag nyss gjort. det är något fel på mig, definitivt haha.

jag hoppas ni kommer få en riktigt fin valborg! själv missar jag brasan och kommer att satsa riktigt rejält på min studentskiva på söndag istället :)

pussochkram


Mysiga kväll!

Publicerat: 2010-04-28 | 21:55:36 i
Ligger i sängen med Mia Törnbloms bok i handen. Jag fastande igår och hann läsa ca 20 sidor på en halvtimme och sen var det bara att lägga ifrån mig den. Nu ska jag läsa lite till.. :) boken jag läser handlar om självkänsla och alla unga som gamla borde läsa den. I boken ger hon väldigt bra tips på hur man kan höja sin självkänsla och börja älska sig själv. Jag ser verkligen upp till henne! En annan sak jag hade i tankarna är att varför vissa människor kan förvänta sig att folk ska ställa upp för dem, och självklart gör man det, och så helt plötsligt när man själv ber om något så är det plötsligt ett nej. Jag har varit med om det i princip hela mitt liv och har faktiskt börjat att tänka på en del saker nu den senaste tiden. Det är ofta jag ställer upp och jag gör det utan förväntan på att få något tillbaka. Men jag orkar inte set längre. Förstår mig inte på människor som bara tar och tar och aldrig ställer upp för andra. När fan ska dem vakna upp och inse att dem inte är ensamma här i världen och inse att livet handlar om att ge och ta? Jag är trött på att ta skit, trött på att av en del behandlas som en dörrmatta.. Jag kommer alltid ställa upp för mina nära och kära men måste se mig om för att inte bli utnyttjad av oärliga människor. Hoppas jag inte lät alltför bitter.. Behöver bara få ut min irritation.. Det är faktiskt såhär jag känner ibland! Sov gott!

nu kokar jag

Publicerat: 2010-04-28 | 19:33:45 i
jag är riktigt arg på www.stylebystars.com! jag beställde min studentklänning redan den 16 mars, och har fortfarande inte fått den! den skulle komma inom fem veckor och nu har det gått sex veckor. de lovade att uppdatera en angående leveransstatus och så vidare men det har bara varit bullshit! nu sitter jag här, småstressad för att inte hitta en klänning och det är bara runt en månad kvar, och dem har fortfarande inte hållt vad de lovat. de skrev för sådär en vecka sen att det nog skulle komma till mig under veckan, men det har den ju inte gjort. den verkar heller inte vara utskickad från dem för det sa dem att de skulle meddela mig om när de väl hade skickat ut den. jag ställde mig då frågan för en liten stunde sedan, arg som jag är.. ska jag vänta och hoppas på att den ska komma snart, och räkna med att kanske få den inom en vecka innan studenten, eller ska jag helt enkelt skita i dem helt, och ta mig till en affär och köpa en som jag vet att jag kommer att kunna gå hem med direkt?! jag bestämde mig för att skicka ett riktigt argt mail där jag förklarade hur besviken jag var och att jag inte vill ha klänningen längre.

på fredag är det bara för mig att ge mig ut och leta efter en ny.. hoppas bara inte det är utplockat som jag förmodar att det redan kan vara på en massa ställen....


KUK HELVETTE!

17:33

Publicerat: 2010-04-28 | 17:33:34 i
sitter och kollar på the hills, och ska snart börja plugga igen.. så har tyvärr inte tid att sitta här :/

take care

godmorgon!

Publicerat: 2010-04-28 | 08:32:12 i
sovmorgon för mig idag :) börjar nämligen halv ett med naturkunskap.
sue ringde imorse och väckte mig och vi pratade lite grann och sen var det bara att gå upp :) ska ta 9.04 tåget hemifrån och sedan träffa andreas för att fika i sollentuna. :)

det är otrolitg vackert väder idag, och humöret är på TOPP! dagens klädval fick bli beiga chinos, ljusgul tröja och min korta skinnjacka och de svarta enkla tygskorna. då jag lade mig med blött hår igår kväll så blev mitt hår sådär vågigt/lockigt som det brukar bli när man sovit med blött hår, så har fixerat det med lite saltspray så nu blev det likt äkta hollywood lockar :)

nej nu ska jag borsta tänderna och kolla så långt jag hinner på "vakna med the voice." :) ha en bra dag allihopa!

pussochkram!

Mia törnblom

Publicerat: 2010-04-27 | 21:34:32 i
Kom nyligen ur duschen, har borstat mina fina små tänder och ska nu ta och läsa ur Mia Törnbloms bok - självkänsla nu! Jag har faktiskt varit duktig och svarat på ett par frågor i natur boken och har dessutom pluggh till Sam provet.. Det får räcka för idag :) om ett tag blir det till att släcka lampan, dricka upp min kopp med grönt te och sova. Godnatt på er :)

bästa vän och jag :)

Publicerat: 2010-04-27 | 20:45:09 i



















haha såååå klockren bild! ÄLSKAR DIG VÄNNEN! <3


dagens outfit

Publicerat: 2010-04-27 | 20:35:07 i

haha ser rätt bred ut.. lite jobbigt med spegeln som delar av sådär halvjobbigt.

27 april

Publicerat: 2010-04-27 | 20:29:21 i

idag var en bra dag förutom att jag hade lite små irritationer inom mig.. men det var varmt och skönt och i helhet var jag på bra humör. det är det enda som räknas. i skolan var det en massa penga fixande inför studentskivan och sen slutade jag i princip. hade egentligen inte behövt att åka till skolan. men fick skjuts hem idag av linda och sen när jag kom hem såg mina planer ut att gå ut och sola. men min bästa vän ringde så jag tog bussen ner till station för att möta upp henne. :) vi sprang in på pressbyrån och köpte en varsin glass och gick sen upp mot centrum för att kicki skulle låna ett par böcker inför ett arbete om regnskogar. vi lånade lite böcker, både hon och jag och sen hamnade vi sittandes på två stolar de resterande ca två timmarna. vi tog en massa kort, pratade (som vi två kan göra i flera timmar utan att sluta för uppehåll.. vi har helt enkelt så mycket att prata om), skrattade, grät (jag läste upp hyllningstalet jag skrivit om henne :) och sedan flummade vi och åt en massa godis och chips som jag trollade fram ur min väska. :) fan vad jag älskar henne! hon är helt enkelt världens bästa vän! :)

när jag kom hem åt jag och min låtsats mamma en riktigt god "hemmalagad" sallad, det blev riktigt gott.
om man ska sumera hela dagen så blir det nog- en dålig start men ett bra slut :) bilder kommer om en liten stund.

puss!


får inte nog av att läsa bloggar

Publicerat: 2010-04-27 | 09:36:19 i

jag läser mina favorit bloggar minst en gång per dag, vissa läser jag flera gånger om dagen. det är liksom beroendeframkallande. www.kenzas.se är den jag faktiskt läser stup i kvarten! annars läser jag också www.tyras.se , www.dennism.se , www.kissies.se (bara för att jag inte fattar vad hon håller på med) och sen självklart en massa bloggar här på blogg.se :) det finns en massa bloggar som inte är kända men som är heeelt galet bra! varför inte testa du med?

 

PUSS


sovmooorgon

Publicerat: 2010-04-27 | 09:33:03 i

kan inte mer än säga wiiie!varje tisdag har jag sovmorgon till halv elva då min buss ut till skolan i rosers går. jag sov utmärkt inatt, utan att störas av min arm som faktiskt gör ont fortfarande. har ätit frukost, valt kläder, lockat håret och ätit frukost. dessutom kollar jag på barnkanalen. nyss var det tecknade pippi på tivoli haha. det är bara en massa sport och tv shop på de andra kanalerna och det var faktiskt inte lika intressant som att kolla på pippi. 

imorse när jag vaknade och kollade ut genom fönstret tyckte jag att det såg mycket grönare ut på gräsmattorna. hm.. det börjar verkligen att bli vår på riktigt :) så dagens oufit fick bli mina mörka jeans från ginatricot, en svart tröja med lite volanger från hm (köpt för kanske ett år sedan), mina nya vår skor från hm, och lite oversized bangles och armband i silver. får dessutom inte glömma min sandfärgade vårjacka och nitväska.

nu börjar det närma sig för att gå ut, måste hinna fortsätta med frågorna om matspjälkningen och sedan borsta tänderna :)

ha en riktigt varm och solig dag! :)


johannas 19års firande

Publicerat: 2010-04-26 | 22:45:09 i

Amalia, steffie och jag =)


Camilla, steffie, jag och johanna :)


paaaarty people :)


den här bjuder jag på!


ros07 studentskiva

Publicerat: 2010-04-26 | 22:37:37 i
det börjar närma sig med stormsteeeeg! snart är det dags. vi alla har varit riktigt taggade, men nu är det riktigt pirrigt i magen. det är ju vår studentskiva som på söndag slår av stapeln :) efter en massa strul med mango bar så har vi fått byta lokal till Karlsson och Co. det kommer vara samma pris och samma biljett (som ni som köpt har) men också framförallt samma drag. Karlsson och Co ligger på kungsgatan 56, vid hötorget bara så att ni som inte vet det, vet det nu! :)

ses där! :)




www.karlsson-co.com

ett inlägg sen är det bums i säng

Publicerat: 2010-04-26 | 22:14:00 i

ja det låter kanske lite som en mamma eller pappa skulle säga till en när man var liten, men faktum är den att jag är som min egna lilla mamma. jag tror att vi alla har en röst där inne som säger åt en att göra en massa saker, "plocka undan disken, ät nyttig mat, var inte ute för sent, och gå och lägg dig i tid". en sådan röst har i alla fall jag. i och för sig så kan det ju vara så att man har blivit hjärntvättad under sin barndom av allt tjat om vad som är rätt och fel och vad man måste och ska göra och vad man absolut INTE får göra. tänk egentligen om det inte fanns något rätt och fel, om det inte fanns någon som berättade om saker man inte bör eller ska göra, om ingen berättade för en att det man gör skapar konsekvenser vare sig det är bra eller dåliga.. tänk om.. hur skulle det då egentligen vara?

ska nog ta och sova nu.. mina ögon vill inte hålla sig vakna längre, och med tanke på hur bra jag sov inatt för att jag lade mig hyffsat tidigt, så vill jag mer än gärna dra täcket över mig och slumra in. måste lyssna på "mamma". hihi

sov så gott allihopa! det ska jag göra, och hoppas fan inte jag lägger mig på den sidan där jag tog twinrix sprutan..ouuuuuch!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!