iväg och fika

Publicerat: 2011-02-28 | 11:36:00 i
nu ger jag mig snart iväg in till stan för att möta upp kicki och sen ta oss till amelie. blir antagligen en fika på stan eller hemma hos amelie! super mysigt :) dagens outfit kommer senare, och sen måste jag ta och lägga upp lite bilder ifrån helgen ;)


jag och lillebror förr-förra sommaren på grönan!

PUSS

spartacus

Publicerat: 2011-02-28 | 11:31:43 i
jag är så jäkla glad just nu!!!! andra säsongen av spartacus har kommit ut! jag satt som manisk framför spartacus - blood and sand. synd bara att han som spelade huvudrollen i första säsongen har cancer. han var en sjukt bra skådespelare och riktigt het! ett tips! se serierna! ;)




andra säsongen av spartacus!

häääärlig helg!

Publicerat: 2011-02-27 | 20:46:27 i
har varit sjukt mycket festande den här helgen. sue kom hit ner till kalmar och vi hade sjukt kul hela helgen :) va med en massa sköna människor och blev dans, alkohol och bakisätande. imorn så ska träningen och plugget komma igång igen.

ha en jätte mysig söndag. kram


sue, kicki och jag

cheaters

Publicerat: 2011-02-23 | 00:48:28 i
sitter och kollar på cheaters på tv.. helt sjukt! ja det är helt sjukt med att vara otrogen, antingen är du tillsammans med den du är tillsammans med eller så gör du slut. så enkelt är det (tycker jag)..

nej men borde verkligen sova nu, är trött men lär ju ligga vaken ett tag till och lyssna på musik. ska upp imorn och träna och sen på seminarium. sue-bu kommer ju imorn och stannar till söndag! ska bli grymt kul! ;)
SOV GOTT!

blue october

Publicerat: 2011-02-22 | 00:13:21 i

hittade den här låten nyss på youtube.. riktigt söt faktiskt.. enjoy!

3 doors down

Publicerat: 2011-02-21 | 23:59:00 i

sovmorgon

Publicerat: 2011-02-21 | 11:07:26 i
vaknade nyss och ska ta och äta frukost för att sedan åka in till stan och möta kicki. det blir "morgonträning". känner mig rätt utvilad och riktigt glad! mycket bättre jämfört med igår. ALDRIG kul att vara bakis.

idag har jag lite saker att göra. jag måste se till att läsa ut "the man and the sea" av E. Hemmingway. de här dagarna som är framför mig har jag rätt mycket att göra så att jag sen kan ta det lungt till helgen så sue kommer hit.

ha en fin dag idag! kram


jag och kicki i åttan/nian på gymnasiet under en drama lektion ;)

sjukt rolig lördagkväll!

Publicerat: 2011-02-20 | 18:35:02 i

igår drog jag och kicki hem till jessika och förade! blev grönsaksdippande och ett par glas vitt och härliga samtal! runt elva-tolv tiden rörde vi oss till Oleary's, kalmars absoluta IT STÄLLE. så sjukt underbar stämning! jonna tittade förbi och det blev riktigt mycket dans. när folket drog sig hemåt drog vi på efterfest med ett gäng med härliga människor, och kom inte hem förän halv sex-sex tiden.. lyckad utgång :)

idag vaknade man upp som man förtjänade och jag och kicki käpte hemtmat och drog sen in till stan och kollade på stadium efter lite nya fräscha träningskläder! såklart så gör jag samma tabbe som tidigare att jag trycker på stoppknappen en hållplats för tidigt! fan fan fan va pinsamt! men efter att vi sen suttit ett par timmar på ett mysigt fik inne i stan så drog vi oss hemåt. ser fram emot solsidan och mys i soffan med en kopp te och choklad!

ha en trevlig söndagkväll!


dyeing my hair

Publicerat: 2011-02-17 | 18:18:12 i
om man inte dör av ålder eller sjukdomar dör man ju nästan av att färga håret. speciellt av blondering! det sticker i ögonen och näsan juuu! får väl se hur det blir, hoppas det blir bra! sen MÅSTE jag ta och göra en uppgift som ska in senast imorn. film ikväll? JA TACK :)

over and out!


jag och sofie i england för ett par år sen!

trött som bara den!

Publicerat: 2011-02-17 | 08:17:46 i
godmorgon!

idag blir det en lång dag, och fyfan vda jobbigt det känns. helst av allt skulle jag bara vilja ligga kvar i sängen ett ex antal timmar till! ska snart äta frukost och sen iväg på ett möte på UM och sen till bibblan för att träffa jonna och katarina innan seminaret börjar vid ett och pågår till fyra.. FYRA! fy fan hur ska jag hålla mig vaken?


en bild från igår

haaaaalllå

Publicerat: 2011-02-16 | 13:54:56 i
fan va drygt! nu har vi äntligen gjort klar restarbetet och var NÄRA på att skicka in fel igen, och inte bara en gång utan typ FYRA GÅNGER! haha det går bra nu...
nej men snart går bussen, så ska hem och ta det lungt.. blir nog en powernap innan jag kör igång med plugget igen.


tattoo

Publicerat: 2011-02-16 | 08:48:31 i
mycket mer nöjd med mina stjärnor på ryggen nu när de är ifyllda upp i nacken.. kändes hela tiden sen i somras som att den var oklar!


ny dag, nya möjligheter

Publicerat: 2011-02-16 | 08:09:05 i

godmorgon! :)
har knappt sovit någonting inatt så är helt sjukt trött. skippade simningen imorse också, är verkligen inte i form. snart ska jag till skolan och ha ett två timmars seminarium och efter det ska jag sitta kvar med jonna och jobba på ett grupparbete samt ett restarbete sen förra veckan då vi råkade skicka in ett arbete som inte var klart.. haha! ni får ha en fin dag!





PUSS


hårfärg

Publicerat: 2011-02-15 | 20:33:42 i

detta inlägg är till min kära vän sue! såhär ser min nya (eller ja, nya och nya.. har haft den ett tag nu)hårfärg ut och det är rätt så mycket ljusare. får se om de blir ännu ljusare. dock ger inte fotot håret riktigt rättvisa men det får duga :)




ostbågar

Publicerat: 2011-02-14 | 23:07:24 i

nu är jag hemma igen och ska kolla på film och äta ostbågar, eller ostkrokar som min lillebror kallade dem när han var mindre.. :)
är i alla fall hemmkommen nu efter att ha varit på bio. va riktigt mysigt sällskap men filmen kunde varit bättre. åsa-nisse var bra, men den kunde ha varit bättre. haha

nej nu lämna jag datorn och gör något roligt! :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!