dagens shopping

Publicerat: 2011-04-27 | 16:41:19 i

Guns and roses tröja 149 kronor från HM


leggings 129 kronor från HM


Sköna tunna svarta byxor 100 kronor från HM.


tog även och sorterade och vek en massa kläder i garderoben. måste börja någonstans ju!

familje träff ute i haninge

Publicerat: 2011-04-27 | 16:35:49 i
på påskdagen (söndags) var jag hemma hos min syster för fika ochdet slutade med grillning, en riktigt maffig solbränna och pollenattacker! blev även en massa studsande på studsmattan med wilma och emma (mina syster döttrar) och såklart min syster maria och hennes kille joakim. INGEN kunde hålla sig borta från den när det väl finns en möjlighet till att få vara barn om ens bara för en stund igen. växer man ens någonsin ifrån flamsandet? i alla fall inte i min familj :)

passade på att ta lite foton på wilma när hon gungade. blev rätt bra bilder ändå. ♥








workout

Publicerat: 2011-04-27 | 16:31:31 i
jobbar för fullt för den där stenhårda magen dom snackar om på tv! närå men den är på G... ;)


påsklunch hos släkten

Publicerat: 2011-04-27 | 16:27:57 i


åsa (min låtsasmamma)


Mia (min låtsas moster)


Mias kille Niklas


Lilla Wilma (låtsats kusin) och min låtsats mormor Gun


tjohej!

Publicerat: 2011-04-27 | 16:09:31 i
är hemma, sitter lite vid facebook och klickar mig vidare och kollar in lite vänner. ska ta och äta något snart och sen lägga upp lite bilder på det jag handlat idag. åkte in runt halv ett tiden med kicki, och hoppade av i stan för att handla lite. köpte även en nike keps till jobbet för bara 99 spänn! värtsa kapet ju. hatar keps.. men just i den såg man helt okej ut i och jag har ju inget annat val än att använda en =)

hoppas ni har en super bra dag!

dödshjälp

Publicerat: 2011-04-26 | 19:49:37 i
.. eller euthanasia som det heter på engelska. har precis skrivit klart en uppsats om dödshjälp. kollade igenom min uppsatsbok: Academic writing - a University writing course och kom fram till att det nästan var enklare att skriva en argumenterande text för det har man ju gjort så många gånger på gymnasiet och då skrev och pratade man ju också om de vanliga ämnena dödshjälp, abort och dödsstraff. så så fick det bli! blev faktiskt rätt nöjd med den efter att bara ha läst lite i boken och sedan kokat ihop en två sidor lång text! skrivning har nog alltid varit min starka sida :)

nej nu ska jag ta och kolla lite på film eller ett heroes avsnitt den sista timmen. fira att jag faktiskt gjort någonting på min TO-DO lista.
PUSS PÅ ER


snorig

Publicerat: 2011-04-26 | 16:24:40 i
fan vad folk måste vara irriterade på mitt snörvlande här på bussen! har nu suttit ett bra tag och bara snorat och hostat. inte ok!

hade ett riktigt givande samtal med min kära vän kicki och känns som att det fick mig att lätta mitt hjärta en hel del. tack vännen. ska nu se till att få någonting gjort med plugget! ska skriva en uppsats; problem-solution-proposal om något.. men om vad? förslag någon?
PUSS




jag och sue tog en varsin sallad och en latte på ett café på drottninggatan idag innan jag satte mig på bussen. riktigt gott!

funderingar

Publicerat: 2011-04-26 | 16:10:03 i

nu kommer jag vara väldigt öppen och skriva saker som många kanske inte vet om eller själva inte skulle skriva om. men jag behöver skriva av mig...

den senaste månaden har jag kommit fram till en massa saker. saker som rör mitt liv, och funderingar som jag haft förut men aldrig lagt så mycket energi på för att det varit ganska jobbigt och det har varit saker som man skjutit upp att ta tag i. men nu är det annorlunda. jag har verkligen fattat en massa saker och det känns som att jag nu verkligen kan ta tag i det, jag har energin och ifrågasätter saker mer. känns som att jag håller på att ta mer plats, från att gå från en "åskådare" i sitt liv, till att faktiskt bli "skådespelaren".. detta har jag mycket att tacka min bästa vän för. som jag kanske nämt förut, och som många kanske vet så är vi väldigt lika. vi har samma drömmar i livet och strävar efter samma saker. vi har väldigt mycket likheter i våra bakgrunder och familjesituationer, och är båda intresserade av personlig utveckling. 

jag har accepterat att min mamma har alkoholproblem och inte alltid funnits där för mig. att jag vuxit upp med en oro inom mig för att något ska hända henne, en oro för att hon inte ska dyka upp när hon säger att hon ska dyka upp. har haft en ständig oro att den dagen vi träffas kan vara den sista, eller vara den sista på ett par månader.. att behöva fundera på min släkt på mammas sida. vilka är de personerna? det är som ett stort mysterium för mig. känns ibland som jag går runt och lever mitt liv och ser det som normalt. jag identifierar mig som en tjej som har familj runt omkring sig, umgås med sina vänner och träffar killar, går ut på krogen och har vanliga problem som alla andra. detta stämmer men det är så mycket annat i mitt liv som jag på ett undermedvetet sätt inte velat kännas vid och som jag nästan glömt bort eller dolt. det känns som att jag inte ser mitt liv för det som det verkligen är. har på något sätt glömt bort hur mitt liv faktiskt ser ut.

jag bor med pappa, en underbar pappa på många sätt. En relation som är bra men kanske bara på ytan. men på något sätt är jag arg för att han aldrig riktigt funnits där för mig. under min uppväxt har han aldrig riktigt varit där för mig och vart så som en förälder borde vara. det viktiga för honom har vart jobbet och att själv hitta någon att älska och att bli älskad. detta har resulterat i att vi flyttat runt och jag har fått en massa nya mammor och syskon här och där. men pappa det är JAG som fått byta skola varje gång och behöva bryta upp med vänner, det är JAG som fått vända mig till mina låtsats mammor för problem eller helt enkelt förlita mig på mig själv. hur många gånger har du satt dig ner och frågat hur jag egentligen mår utan att prata om hur du mår? hur många gånger har du inte tagit din frus parti före mig? hur många gånger har jag inte försökt att prata med dig och försöka öppna mig och du inte förstår mig och ska alltid försöka bestämma hur jag ska leva? ja pappa, jag är envis som du alltid säger att jag är. men jag vägrar att leva så som andra vill att jag ska leva!
och mamma, det är många gånger sen jag var liten som du svikit mig. jag vet att du vill innerst inne finnas där för dina barn men att alkoholen tar över när saker och ting i ditt liv inte fungerar. minns de gångerna jag vart hemma hos dig och fått plocka bort ölflaskor och försökt "få liv" i dig igen. hur många mardrömmar jag drömt om dig, tex. den som jag minns så starkt; att du ropade på mig och jag såg att du sjönk ner i kvicksand och jag försökte springa till dig men kom ingenstans.. minns när du kastade en porslinsdocka i golvet och jag blev ledsen och sprang iväg och gömde mig. den gången det gick för långt, en socialsekreterare kom över och försökte prata med dig och pappa fick komma och hämta mig. de sista orden du sa till mig då innan jag åkte iväg med pappa gråtandes var förlåt jaana..

jag är jätte glad för mitt liv idag, att jag har det så bra ställt som jag har det men det förflutna påverkar mig mer än vad jag trott. det är först nu jag verkligen börjar ta itu med det. är så tacksam för alla andra i mitt liv som funnits där för mig under min uppväxt, alla människor som jag har nära än idag som jag älskar och som älskar mig för den jag är. jag är fullt övertygad om att oavsett förutsättningar och bakgrund så kan man bara om man vill och kämpar, klara sig igenom allt! människan är fullt kapabel till allt och det börjar med tankeverksamheten! jag tänker aldrig mer sopa känslor under mattan utan tänker vara ärlig mot mig själv och mot andra, och jag börjar idag!


26 april

Publicerat: 2011-04-26 | 09:39:30 i
har vart en helt underbar vecka här uppe i sthlm! fan vad jag längtar hem alltså! Fredagen spenderade jag med kicki, sue, danne och stefhan och tog en rätt rejäl krogrunda i stan började på kungsgatan och slutade i gamla stan. lördagen spenderades på kc i märsta och slutade på donken i väsby! annars har jag träffat syskonen med grillning, solande, studsmatthoppande, och allmänt busande på schemat. dessutom har jag vart med lilla suie och kollat på OC och BB :) mysigt!

ska snart göra mig iordning, packa de sista och sen dra till bussen. ska in till stan med sue kolla lite i affärer.. behöver köpa en keps till jobbet och sen eventuellt äta någonting innan jag sätter mig på den jäkla bussen igen ner till kalmar. Och då måste jag ta tag i plugget. något jag inte alls gjort när jag vart här uppe. behövde min lilla semester ;)

PUSS

20 april

Publicerat: 2011-04-20 | 20:35:44 i
har vart uppe sen sju imorse och pluggar till tentan i engelsk historia! så jäkla intressant så det är helt sjukt :) hatar bara att det ska vara stress till att lära sig inför någonting. har länge funderat på att börja kolla mer på nyheter och läsa mer historia bland annat, för att bli mer allmänbildad och se till att saker fastnar. hatar att börja plugga relativt sent för att bara klara ett prov eller tenta, och sen glömma bort allt! det är ju jätte intressant så jag ska se till att lägga mer tid på de jag läser från och med nu och se till att det faktiskt sätter sig i långtidsminnet!

faaaan vad jag ska klara tentan imorgon! IM AWESOME =)


"battle of hastings" 1066


Kent, Dover


Germanic invasion of the british isles!

inspiration

Publicerat: 2011-04-20 | 18:42:00 i

rihannas tatuering!


min!

för varje dag som går

Publicerat: 2011-04-20 | 18:40:35 i
.. blir jag starkare och älskar livet mer och mer!


dagen före tentan

Publicerat: 2011-04-20 | 07:20:16 i
fan fan fan fan fan! hur kommer jag klara det här... har ju knappt fått något gjort... lär ju sitta hela dagen nu och RÅ plugga!

hade beställt väckning på rummet igår kväll (rocky och jocke) så prick 7 nu imorse så står två killar utanför min dörr, spelar gitarr och som följs av knackningar på dörren. väääldigt effektivt! vaknade direkt och trodde helt seriöst att det var mitt alarm på mobilen som fått fnatt och spelade i hundra decibell eftersom att det var samma melodi som jag har till alarm.

efter en varm dusch och jag är någorlunda pigg i huvet, ska jag börja dricka kaffe/äta frukost och sen börja plugga...

wich me luck!

true story

Publicerat: 2011-04-19 | 21:05:41 i
killar kommer killar går, men äkta fina vänner.. de består! ♥


tack för fina kommentarer

Publicerat: 2011-04-19 | 20:43:40 i
måste bara tacka och säga att det är jätte kul när folk kommenterar! både folk jag känner och folk jag inte känner :) gulliga är ni!

själv sitter man utvilad och någorlunda PEPP inför att plugga. lyssnar på Mike Posners 'please dont go' och Linkin parks 'my december' och inne på tredje koppen kaffe nu. måste få en massa gjort innan bb börjar ikväll!
Blir ensam ikväll, bästa vän har åkt ner till lund och kommer förmodligen hem imorn igen. helt sjukt att man blir så pass van vid att ha folk omkring sig hela tiden, och när personen inte är där så känns det ibland så konstigt. vart tog ens andra halva vägen liksom? haha

vad har ni för planer för ikväll?
Kram


bild från förra sommaren! (oj vad mörkt hår jag hade!)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!