nyår 2010

Publicerat: 2010-12-31 | 17:43:05 i
hej!

snart är det dags att bege mig tilkl väsby för middag med de närmaste :) sen ska vi vidare för party party i rosers! eller om de kanske blir utgång i stan eller fest i sollentuna. det visar sig :)

ha en riktigt underbar dag gott folk! och gott nytt år!

musik och soffmys

Publicerat: 2010-12-30 | 22:43:31 i
sitter i soffan med pappa och lyssnar på musik! fatta vad coolt att ha en pappa som lyssnar på lady gaga! det är något jag verkligen inte trodde om honom. han brukar annars komma med sina 60 tals låtar och synth som han snackar om! haha

sitter och skypar med bästis också hehe :)
kram

to-do-list

Publicerat: 2010-12-30 | 17:48:50 i
- fixa nyårsdricka
- bestämma vad jag ska ha på mig
- peppa till rejält

detta borde inte vara så svårt! vad ska ni göra på nyår? =)

på g med håret

Publicerat: 2010-12-30 | 17:46:40 i
håller på att färga håret. de senaste två/tre dagarna har jag färgat och färgat så nu borde de bli som jag vill snart. den färg jag siktar in mig på är en kall ljusbrun färg för att sen eventuellt ha lite solblekta slingor eller partier.. får inte se för blont ut dock. men det är på g.. ska låta hårbottnen och håret framförallt få vila lite innan jag gör något annat med det. har redan fått klippa topparna en bit för att det blivit rätt slitet av blonderingen.

imorgon är det sista dagen på 2010. detta ska absolut firas! nu är det bestämt vad som skall göras. mer om det imorgon! nu ska jag ta och göra något vettigt som att fullända kuvertet till csn (som måste tilll brevlådan senast imorn!)

kram

godmorgon

Publicerat: 2010-12-28 | 10:33:35 i
idag blir det en lugn och härlig dag. vaknade för inte så länge sen och har ätit frukost. nu ska jag hoppa in i duschen och sen ta och göra mig iordning. ska till kista en sväng med familjen. dennis min lillebror kommer nämligen idag. ska bli jätte skoj! :)


blir galen

Publicerat: 2010-12-27 | 15:53:41 i
varför ska det vara så jäkla svårt att fylla i papper till csn?! känner mig helt lost! sitter typ knasigt till då jag fortfarande inte vet om jag kommer in på turism ekonomprogrammet! då måste jag nu fylla i ett par papper för att sen ringa till csn igen om jag kommer in på mitt förstahandsval för att få skriva på ytterligare ett papper så att det blir rätt. JGA BLIR GALEN! vill bara få in papperet men vet inte hur jag ska fylla i det! suck...

i only wanna be with you

Publicerat: 2010-12-26 | 14:39:12 i

fiesta

Publicerat: 2010-12-25 | 17:15:26 i

är det inte dags att slå klackarna i taket? det är juldagen idag, så jag och tjejerna ska in i dimman och festa loss" blir dock KC för omväxlingens skull! kul att träffa lite folk som man känner =)

tills vidare, KRAM


I heart Rihanna

Publicerat: 2010-12-25 | 15:39:55 i

julafton

Publicerat: 2010-12-25 | 13:13:31 i
herregud villen julaftons morgon! började med att jag tryckte på snooze alldeles för många gånger. hade tänkt att gå upp tidigare för att kolla på det sista avsnittet av julkalendern, men jag var för trött helt enkelt ;D sen blev det en dusch, och en god frukost med pappa och låtsas mamma! myspysigt.

när det väl var dags för mig att ta mig till bussen för att ta tåget till älvsjö där mamma och min syster minna skulle hämta upp mig, så missade jag nästan bussen haha. men jag hann! sen efter ett par hållsplatser, när vi var vid freijgatan så skulle ett gäng med personer, typ tre-fyra kvinnor och en ung kille på. busschauffören nekade en av dem för att hon inte hade ett giltligt färdbevis. det blev bråk och allt urartade. jag hade tänkt att om man inte kommer på bussen så går man av, men nej de vägrade, för de skulle med. busschauffören sa NEJ, han ville inte köra. och de började skrika och till slut när en av kvinnorna spottade på busschauffören blev han helt galen och spottade tillbaka! han skrek JÄVLA HORA till en av kvinnorna och de började slå och attackera busschauffören. folk försökte hålla dem borta från varandra. tillslut så uppmanade en av kvinnorna att ropa "men kom ut, kom då.." och vad gör busschauffören?! jo han säger "ja jag kommer". han går ut och muckar.. sen tar den unga killen fram en träpåle som han hittade någonstans där ute. och hotar med att slå den.

jag satt jätte nära där allt hände och det var helt sjukt! vi satt där i mer än en halvtimme för att busschauffören vägrade att åka. jag sa till och med till honom som ett par andra också gjorde att "kan du inte bara stänga dörren och åka" men han sa bara nej, och allt blev bara mer och mer hetsigt. sen kom det tre polisbilar och vi alla som satt på bussen gick av och hade missat vårt tåg. helt sjuk morgon!

när jag var framme i älvsjö så var jag, ursäkta, jäkligt kissnödig. trodde jag skulle dö! men jag sprang in på coop för att stresshitta något till juklappsutdelningen mellan de vuxna. hittade som tur var en bok. köpte stieg larssons "flickan som lekte med elden". resten av dagen blev riktigt lyckad i alla fall! jultomten kom senare, det blev juklappsutdelning och en massa massa mat. var helt spyfärdig på vägen hem. haha men det får man väl räkna med :)

här kommer lite bilder från gårdagen, julafton 2010 avklarad.


mina systerbarn wilma och emma, min syster minna, mamma, per, tina och raimo.


min syster och busungarna






emma öppnar för fullt


wilma


jag och mami







hur var din julafton? :)

lanvin

Publicerat: 2010-12-23 | 00:38:59 i
fan fan fan! jag missade lanvin kollektionen på H&M! hade varit så underbart att få ha dessa plagg i garderoben. kan inte få nog av kläder helt enkelt, det är som en god kladdkaka, helt enkelt ren lycka! hihi








ge mig

Publicerat: 2010-12-23 | 00:31:48 i
andy whitfield, en riktig hunk! och en riktigt bra skådespelare ;) måste ju också hyllas! säger bara ge mig.... spelar huvudrollen i "spartacus, blood and sand". om du inte sett serien så börja nu! längtar tills säsong 2 kommer ;)









top five

Publicerat: 2010-12-23 | 00:26:39 i
en hyllning till dessa snygga tjejer! vem hade inte velat ha deras ansikte =) you go girls!


adriana lima


megan fox


hayden penetierre


jennifer aniston


och kenza zouiten!

julklappar? CHECK!

Publicerat: 2010-12-22 | 00:59:09 i
brukar aldrig vara så sent ute med julklapparna som jag var i år. men det känns hur skönt som helst att ha det avklarat! hittade helt fantastiskt grymma julklappar till mina nära och kära! :) blev såna där klockrena saker, som passar personerna som handen i handsken =)


sen ska man bara kånka på allt hehe!

fick också ett halsband av jobbet i julklapp. riktigt sött faktiskt med en ängel till berlock. funderar på att ha på mig det på julafton =)


22 december

Publicerat: 2010-12-22 | 00:54:59 i
hej gott folk!

idag förssov jag mig, så var inte på jobbet förän lite efter sju när jag skulle börjat klockan 6.. hatar att försova mig! tur att murre inte blev arg :)

mår inte alls bra idag, så kommer vara hemma från jobbet imorgon. så har bara legat och kollat på hela säsong 1 av solsidan och ska snart kolla på uppföljningen av reststop.. kanske blir ett par avsnitt av glee också.. jag kommer nog snart bli seriemissbrukare om det fortsätter så här haha! på bara knappt två veckor har jag sett alla avsnitt av spartacus, alla avsnitt av solsidan och ska nu börja på glee. dessutom har jag sett de fyra första avsnitten av årets julkalender och typ tre filmer. måste vara lite knäpp! hehe

en massa te ska jag nog dricka nu. är inte ett dugg trött längre då jag sovit en massa efter jobbet. en jätte bra idé med tanke på mitt tillstånd som förskyld och sjuk överhuvudtaget.
ett stort grattis igen till rocky som fyller 27 idag! den här goda marsipantårtbiten kom jocke, rockys kompis in med idag. MUMS!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!