O'learys

blev ett grymt bra avslut på en underbar dag igår! tog det lungt under dagen låg i sängen och kollade på film. så jäkla GRYMT med surroundsystem. det känns som att vi är på bio när vi i själva verket sitter i vårt "lilla" rum.. :)
men sen senare efter att ha pluggat lite, så gjorde vi oss iordning. resulterade i en massa kläder lite överallt, smink här och där med en massa spring, men det hör ju till ;)

blev förkrök med vin och jordgubbar och ett par god mackor.. (ja vi var hungriga haha) och sen drog vi ut. det var grymt bra drag och träffade härliga människor. ett par tabbar under kvällen hörde också till som vanligt. råkade gå in på en toalett där det var stopp.. ja det var inte så mysigt.. fulla människor som välte en nästan över bordet. en sjukt full snubbe á la timbuktu stuk (svart hår, brillor och en STOR FET päls!) som var riktigt jäkla störig, en dans med en lesbisk tjej som verkade stöta riktigt hårt på mig och kicki, missförstånd i baren (beställde vodka redubull men fick ett glas med is, en redbull burk och en loka.. en LOKA?!) haha knas. dessutom var det en kille som kastade nötter mot mig. inte bara en, inte två utan TRE gånger i försök att ta kontakt men som sen låtsades som ingenting när man kollade bak?! resulterade i att jag kastade tillbaka en nöt och träffade rakt i skålen. SCORE! sen slutade dem. men det var en galet härlig kväll med efterfest i stan efter det med riktigt trevliga killar och hoppad ur taxin på hemmaplan vid halv fem tiden!

nej nu ska jag och kicki dra till bussen. är så JÄÄÄKLA sugen på choklad till ikväll ;) ciao


an old pic..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!